Free Workshop “Raw Bar’’ μία σύγχρονη γαστρονομική τάση

MAKETA WORKSHOP DOMES

Ένα καινοτόμο Free Workshop με θέμα “Raw Bar’’ μία σύγχρονη γαστρονομική τάση και εισηγητή τον Chef Σαββάκη Ηλία από τον Όμιλο Domes Resorts & Reserves.

Σε αυτό το Workshop ο Chef θα αναλύσει τη νέα γαστρονομική τάση ‘Raw Bar’ εστιαζόμενος σε τεχνικές και θεωρητικές πληροφορίες (ιστορία, προέλευση, ιδιαιτερότητες) παρασκευάζοντας 3 αντιπροσωπευτικές συνταγές από κάθε ενότητα και λύνοντας απορίες γύρω από αυτές.

Τo Workshop απευθύνεται σε όσους είναι εγγεγραμμένοι στο πρώτο κύκλο σπουδών τους στη μαγειρική, καθώς και όσους διαθέτουν επαγγελματική εμπειρία ή είναι απόφοιτοι της μαγειρικής.

Η δυνατότητα παρακολούθησης του σεμιναρίου είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Μη χάνεις χρόνο, επικοινώνησε τώρα και κλείσε τη θέση σου είτε καλώντας μας στο 2810361361, είτε συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα βρεις εδώ.