Free Workshop “Raw Bar’’ μία σύγχρονη γαστρονομική τάση

MAKETA WORKSHOP DOMES

Ένα καινοτόμο Free Workshop με θέμα “Raw Bar’’ μία σύγχρονη γαστρονομική τάση και εισηγητή τον Chef Σαββάκη Ηλία από τον Όμιλο Domes Resorts & Reserves. Σε αυτό το Workshop ο Chef θα αναλύσει τη νέα γαστρονομική τάση ‘Raw Bar’ εστιαζόμενος σε τεχνικές και θεωρητικές πληροφορίες (ιστορία, προέλευση, ιδιαιτερότητες) παρασκευάζοντας 3 αντιπροσωπευτικές συνταγές από κάθε ενότητα και λύνοντας απορίες γύρω […]

Μάγειρας Α και Μάγειρα Β

cooker

Το εστιατόριο Portego , στην περιοχή του Μοχού, αναζητά για όλο τον χρόνο άτομα για τις θέσεις: • ΜΑΓΕΙΡΑΣ Α • ΜΑΓΕΙΡΑΣ Β Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στέλνοντας  το βιογραφικό τους στο email: agapiadisk@gmail.com Μην ξεχάσετε στο θέμα να συμπληρώσετε το όνομα της θέσης για την οποία ενδιαφέρεστε και να αναφέρετε ότι είστε σπουδαστές/απόφοιτοι […]

Υπάλληλος Κρεοπωλείου

kreopolis

Η KRIVEK GROUP OF COMPANIES μια πολυεπίπεδη, αμιγώς κρητική εταιρεία που οι δραστηριότητές της καλύπτουν την παραγωγή κρέατος και θαλασσινών αλλά και εμπορία και διανομή τροφίμων σε όλα τα δίκτυα Ελλάδας και εξωτερικού, επιθυμεί να απασχολήσει πρακτικά ασκούμενους στο τμήμα του Κρεοπωλείου και Υπάλληλο Κρεοπωλείου για τα καταστήματα της. Κύριες Αρμοδιότητες Θέσης για τους πρακτικά […]

Free Workshop Mεσογειακή Κουζίνα

σωστή μακέτα workshop 1

Ξεκινάει το πρώτο Free Workshop (εξειδικευμένο σεμινάριο) με θέμα “Μεσογειακή Κουζίνα” και εισηγητή τον Chef Κοκκινάκη Σταύρο από τον Όμιλο Elounda SA Hotels & Resorts. Σε αυτό το Workshop ο Chef θα μας ταξιδέψει στο μαγικό πλούτο της μεσογείου, δημιουργώντας πιάτα με σύγχρονες αλλά και κλασσικές τεχνικές με μοντέρνα εκδοχή και αληθινή γεύση . To […]

Σεμινάριο Γαλλική Ζαχαροπλαστική

shutterstock 176646242 10095431601

Η Γαλλική Ζαχαροπλαστική είναι ανεξάντλητη, καθώς στη Γαλλία η ζαχαροπλαστική αποτελεί επιστήμη και τα αποτελέσματα της μόνο ως έργα τέχνης μπορούν να χαρακτηριστούν ! Ο Pastry Chef Μαστρογιάννης Ηλίας χαρακτηρίζεται για το μεγάλο του ταλέντο και για την αγάπη του για τη σύγχρονη ζαχαροπλαστική. Σε αυτό το ξεχωριστό σεμινάριο ο pastry chef θα μοιραστεί τις γνώσεις του, παρουσιάζοντας […]

Ξεκινάει σύντομα ένα κύκλος από free Workshops σε συνεργασία με γνωστούς Ομίλους ξενοδοχείων!

maketa teliki worksshops

Η σχολή Kappa Studies ανοίγει τις πόρτες της και υποδέχεται κορυφαίους Ξενοδοχειακούς Ομίλους εντός και εκτός Κρήτης, διοργανώνοντας εξειδικευμένα εργαστηριακά σεμινάρια από καταξιωμένους επαγγελματίες του κλάδου, δίνοντας στους συμμετέχοντες την ευκαιρία ν’αναπτύξουν περαιτέρω επαγγελματικές γνώσεις, να βελτιώσουν τις δεξιότητες τους και να λειτουργήσουν με πιο αποτελεσματικό και αποδοτικό τρόπο σε περιβάλλον οργανωμένης κουζίνας. Μέσα από […]

Καλωσόρισμα για το Χαμόγελο του Παιδιού

Το Όραμα μας Το ΙΙΕΚ KAPPA STUDIES διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και την εκπαίδευση, παρέχοντας σπουδές υψηλού επίπεδου που ανταποκρίνονται στις σύγχρονές ανάγκες των τουριστικών και επισιτιστικών επιχειρήσεων. Εδώ και 22 χρόνια αναπτύσσουμε νέες δραστηριότητες δημιουργούμε πρωτοπόρα προγράμματα, συνάπτουμε στρατηγικές συνεργασίας κύρους και θέτουμε γερές βάσεις για την επαγγελματική κατάρτιση, έχοντας βαθιά συναίσθηση […]

Σεμινάριο Χριστουγεννιάτικα Γλυκά

ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΓΕΘΟΣ

Σαν να βγήκαν από ταινία Χριστουγέννων τα πιο εντυπωσιακά  γλυκά των εορτών σ’ ένα μοναδικό σεμινάριο που θα μας συναρπάσει με τις γεύσεις και τα αρώματα τους από την pastry chef Μηλιώνη Ελίνα. Η Pastry Chef  θα μας δείξει με το δικό της μοναδικό τρόπο συνταγές, τεχνικές και ιδέες για τα πιο νόστιμα γλύκα των […]

Εορταστικά Κρεατοσκευάσματα και Παρασκευάσματα με βάση το Κρέας

εικονα 1

Ένα εξαιρετικό διήμερο σεμινάριο με θέμα «Εορταστικά Κρεατοσκευάσματα & Εορταστικά Παρασκευάσματα με βάση το κρέας από τον Μaster Βutcher Βαγγέλη Κουρουπάκη! Σε αυτό το σεμινάριο ο Master Butcher θα μοιραστεί τα μυστικά της τέχνης του,  θα δώσει  χρήσιμες συμβουλές και παραλλαγές για τη μαγειρική αξιοποίηση των κρεατοσκευασμάτων. Τα κρεατοσκευάσματα όλο και περισσότερο κερδίζουν χώρο στις προτιμήσεις των […]

Σεμινάριο Sushi

ΣΩΣΤΗ ΑΝΑΛΥΣΗ SUSHI

Ένα μοναδικό σεμινάριο με Θέμα: «Sushi για Αρχάριους» από την Chef Φωτεινή Μαστοράκη! Σε αυτό το σεμινάριο οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν στις άριστες εργαστηριακές μας δομές και θα μυηθούν στη φιλοσοφία της ιαπωνικής κουζίνας, μαθαίνοντας συνταγές, τεχνικές και μυστικά του Sushi, ενώ παράλληλα θα μπορέσουν να εξασκηθούν στην πράξη (hands on). Με την ολοκλήρωση του […]