Σεμινάριο 𝐇𝐨𝐮𝐬𝐞𝐤𝐞𝐞𝐩𝐢𝐧𝐠: “Διαδικασίες Κλεισίματος Ξενοδοχείου” !

Η οροφοκομία αποτελεί ένα από τα πιο βασικά και απαιτητικά τμήματα μιας ξενοδοχειακής μονάδας και [...]

Vegan Brunch

Με τη διαρκώς αυξανόμενη ζήτηση για υγιεινή και εναλλακτική διατροφή, το target group των vegan [...]

The Art of Brunch: Ανακαλύπτοντας την απόλυτη απόλαυση

Στις μέρες μας, το brunch έχει γίνει ένα αγαπημένο γαστρονομικό trend που συνδυάζει το πρωινό [...]

Advanced Τechniques of Mixology

Η μοριακή μιξολογία  (molecular mixology) είναι μια προηγμένη προσέγγιση στη δημιουργία κοκτέιλ που χρησιμοποιεί επιστημονικές [...]

Ελληνική Γαστρονομία, η εξέλιξη μέσα από την παράδοση

Η γαστρονομία αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο του πολιτισμού μιας χώρας. Μέσα από τα στοιχεία της παράδοσης, [...]

“Δημιουργικά Κρητικά Ορεκτικά με ρίζες από τη Μινωική Κουζίνα”

”Ένα ταξίδι στην Ιστορία των Γεύσεων” Η Κρητική παραδοσιακή κουζίνα αποτελεί μία από τις πλουσιότερες [...]

Διήμερο Σεμινάριο: Professional Restaurant Services

Η εστιατορική τέχνη μπορεί να ακούγεται κάτι απλό και εύκολο όμως για να ανακαλύψεις τη [...]

Σεμινάριο Comfort Fusion Cuisine

Ένα καινοτόμο σεμινάριο με επιρροές από τη Μεσογειακή κουλτούρα σε συνδυασμό με την Ασιάτικη Κουζίνα, [...]

Σεμινάριο Sushi Advanced (Hands on)

Η Ιαπωνική κουζίνα θεωρείται μια από τις πιο άρτιες και εκλεπτυσμένες κουζίνες στον κόσμο, συνδυάζοντας [...]

Τα Χριστουγεννιάτικα γλυκά και η ιστορία τους

Είναι γλυκά και πεντανόστιμα, άλλα με άχνη κι άλλα με μέλι, με αμύγδαλο και ροδόνερο, [...]