Σεμινάριο 𝐇𝐨𝐮𝐬𝐞𝐤𝐞𝐞𝐩𝐢𝐧𝐠: “Διαδικασίες Κλεισίματος Ξενοδοχείου” !
Η οροφοκομία αποτελεί ένα από τα πιο βασικά και απαιτητικά τμήματα μιας ξενοδοχειακής μονάδας και [...]
Vegan Brunch
Με τη διαρκώς αυξανόμενη ζήτηση για υγιεινή και εναλλακτική διατροφή, το target group των vegan [...]
The Art of Brunch: Ανακαλύπτοντας την απόλυτη απόλαυση
Στις μέρες μας, το brunch έχει γίνει ένα αγαπημένο γαστρονομικό trend που συνδυάζει το πρωινό [...]
Advanced Τechniques of Mixology
Η μοριακή μιξολογία (molecular mixology) είναι μια προηγμένη προσέγγιση στη δημιουργία κοκτέιλ που χρησιμοποιεί επιστημονικές [...]
Ελληνική Γαστρονομία, η εξέλιξη μέσα από την παράδοση
Η γαστρονομία αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο του πολιτισμού μιας χώρας. Μέσα από τα στοιχεία της παράδοσης, [...]
“Δημιουργικά Κρητικά Ορεκτικά με ρίζες από τη Μινωική Κουζίνα”
”Ένα ταξίδι στην Ιστορία των Γεύσεων” Η Κρητική παραδοσιακή κουζίνα αποτελεί μία από τις πλουσιότερες [...]
Διήμερο Σεμινάριο: Professional Restaurant Services
Η εστιατορική τέχνη μπορεί να ακούγεται κάτι απλό και εύκολο όμως για να ανακαλύψεις τη [...]
Σεμινάριο Comfort Fusion Cuisine
Ένα καινοτόμο σεμινάριο με επιρροές από τη Μεσογειακή κουλτούρα σε συνδυασμό με την Ασιάτικη Κουζίνα, [...]
Σεμινάριο Sushi Advanced (Hands on)
Η Ιαπωνική κουζίνα θεωρείται μια από τις πιο άρτιες και εκλεπτυσμένες κουζίνες στον κόσμο, συνδυάζοντας [...]
Τα Χριστουγεννιάτικα γλυκά και η ιστορία τους
Είναι γλυκά και πεντανόστιμα, άλλα με άχνη κι άλλα με μέλι, με αμύγδαλο και ροδόνερο, [...]