Σαν να βγήκαν από ταινία Χριστουγέννων τα πιο εντυπωσιακά γλυκά των εορτών σ’ ένα μοναδικό σεμινάριο που θα μας συναρπάσει με τις γεύσεις και τα αρώματα τους από την pastry chef Μηλιώνη Ελίνα.
Η Pastry Chef θα μας δείξει με το δικό της μοναδικό τρόπο συνταγές, τεχνικές και ιδέες για τα πιο νόστιμα γλύκα των Χριστουγέννων που θα κάνουν το γιορτινό σας τραπέζι, απλά μοναδικό.
Λίγα λόγια για την Pastry Chef μας
Η Μηλιώνη Ελίνα έχει σπουδάσει ζαχαροπλαστική και τα τελευταία δέκα χρόνια εργάζεται ως ζαχαροπλάστης. Έχει εργαστεί δύο χρόνια στο Λονδίνο και τα τελευταία έξι χρόνια βρίσκεται στο Ηράκλειο και είναι υπεύθυνη εργαστηρίου στο Hacienda. Επιπλέον είναι καθηγήτρια αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής στην Kappa Studies.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε νέους που επιθυμούν να γίνουν επαγγελματίες pastry chef, αρχάριους, μάγειρες και σε όλους όσοι θέλουν να μάθουν πρωτότυπες χριστουγεννιάτικες συνταγές!
- Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης από το πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου
Μάθησης της Kappa Studies. - Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν εκπαιδευτικό υλικό με τις διδασκόμενες συνταγές.
- Ισχύει ειδική έκπτωση για σπουδαστές & αποφοίτους της Kappa Studies.
- Περιορισμένος αριθμός θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Ενότητες :
- Εκλέρ Κάστανο
- Χριστουγεννιάτικος Κορμός
- Τάρτα μήλο- καραμέλα
Ημερομηνία Διεξαγωγής Σεμιναρίου: Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2022
Ώρα: 17:00 – 21:00
Για να δηλώσεις συμμετοχή και πληροφορίες 2810361361 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα πατήστε εδώ