TROULIS ROYAL COLLECTION

8. Troulis Royal Collection

Η εταιρεία “TROULIS ROYAL COLLECTION”, δραστηριοποιείται στον χώρο του τουρισμού τα τελευταία 30 χρόνια. Ο όμιλος περιλαμβάνει δύο πολυτελή ξενοδοχεία 5* –The Royal Blue Resort and Spa & The Royal Senses Resort and Spa, Curio Collection by Hiltonστην περιοχή του Ρεθύμνου με περισσότερους από 500 εργαζόμενους στο δυναμικό της που αποτελούν θεμέλιο λίθο της ανάπτυξης και της επιτυχίας μας.

Αν έχετε πάθος και ενδιαφέρεστε για τον κλάδο των αναπτυσσόμενων πολυτελών ξενοδοχείων, θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε προσωπικά!

Είμαστε σε περίοδο αναζήτησης ανθρώπων με όρεξη για τη σεζόν 2023, για να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση στο ξενοδοχείο μας. Θα είναι χαρά μας να έχουμε στην ομάδα μας τα επόμενα φιλόδοξα στελέχη του τουρισμού.

Η εταιρεία προσφέρει:

  • διαμονή & διατροφή (3 γεύματα την ημέρα).
  • γυμναστήριο προσωπικού.

Όσοι ενδιαφέρονται για μια επαγγελματική συνεργασία με την εταιρεία μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους στο emailcareer@troulisroyalcollection.com  ή να τηλεφωνήσουν στo: 2834055014.

Αποστολή Βιογραφικού

Μην ξεχάσετε στο θέμα να συμπληρώσετε το όνομα της θέσης για την οποία ενδιαφέρεστε και να αναφέρετε ότι είστε σπουδαστές/απόφοιτοι της Kappa Studies