Στις μέρες μας, το brunch έχει γίνει ένα αγαπημένο γαστρονομικό trend που συνδυάζει το πρωινό και το μεσημεριανό γεύμα σε μια άνετη και κοινωνική εμπειρία!
Η pastry chef Ελίνα Μηλιώνη θα σας οδηγήσει σε μια εκπληκτική εμπειρία brunch, προσφέροντας τους πιο δημιουργικούς συνδυασμούς γεύσεων, προσαρμοσμένους στις νέες τάσεις.
Στο σεμινάριο, ο στόχος είναι να εκπαιδευτούν οι συμμετέχοντες σε τέσσερις επιλογές πρωινού – brunch, αποκτώντας τις απαραίτητες τεχνικές για την παρασκευή των πιάτων και τη δυνατότητα δημιουργίας νέων συνταγών βασιζόμενοι στην εμπειρία του σεμιναρίου.
Ανάμεσα στις hot τάσεις του brunch που επέλεξε η pastry chef περιλαμβάνονται:
– French toast με brioche, μαρμελάδα κόκκινων φρούτων και σαντιγύ με βανίλια – μασκαρπόνε.
– Soft cookies με καραμέλα, πραλίνα φουντουκιού-αμυγδάλου και καραμελωμένο φουντούκι.
– Tάρτα flan βανίλια.
– Μους γιαούρτι με compote βερίκοκο και crumble αμυγδάλου.
To σεμινάριο απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες του χώρου της εστίασης όσο και σε ερασιτέχνες μάγειρες-ζαχαροπλάστες που επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στη γαστρονομία. Επιπλέον, μπορούν να το παρακολουθήσουν σπουδαστές και απόφοιτοι των τμημάτων μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής.
Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης από το πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης της Kappa Studies.
Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν εκπαιδευτικό υλικό με τις διδασκόμενες συνταγές.
Ισχύει ειδική έκπτωση για σπουδαστές & αποφοίτους της Kappa Studies.
Περιορισμένος αριθμός θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Ημερομηνία Διεξαγωγής Σεμιναρίου: Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
Ώρα: 17:00 – 21:00
Για να δηλώσεις συμμετοχή και πληροφορίες 2810361361 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα βρεις πατώντας εδώ