ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 🥢 HANDS ON JAPANESE SUSHI 🍣

𝚺𝚬𝚳𝚰𝚴𝚨𝚸𝚰𝚶 🥢 𝐇𝐀𝐍𝐃𝐒 𝐎𝐍 𝐉𝐀𝐏𝐀𝐍𝐄𝐒𝐄 𝐒𝐔𝐒𝐇𝐈 🍣 📅 Ημερομηνία: Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου, 17:00 – 21:00 [...]

Advanced Τechniques of Mixology

Η μοριακή μιξολογία  (molecular mixology) είναι μια προηγμένη προσέγγιση στη δημιουργία κοκτέιλ που χρησιμοποιεί επιστημονικές [...]

Ελληνική Γαστρονομία, η εξέλιξη μέσα από την παράδοση

Η γαστρονομία αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο του πολιτισμού μιας χώρας. Μέσα από τα στοιχεία της παράδοσης, [...]

Ξεκινάει σύντομα ένα κύκλος από free Workshops σε συνεργασία με γνωστούς Ομίλους ξενοδοχείων!

Η σχολή Kappa Studies ανοίγει τις πόρτες της και υποδέχεται κορυφαίους Ξενοδοχειακούς Ομίλους εντός και [...]

Καλωσόρισμα για το Χαμόγελο του Παιδιού

Το Όραμα μας Το ΙΙΕΚ KAPPA STUDIES διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και την [...]

Μονοετές πρόγραμμα Γαλακτοκομίας – Τυροκομίας

Μονοετές πρόγραμμα Γαλακτοκομίας – Τυροκομίας