ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 🥢 HANDS ON JAPANESE SUSHI 🍣
𝚺𝚬𝚳𝚰𝚴𝚨𝚸𝚰𝚶 🥢 𝐇𝐀𝐍𝐃𝐒 𝐎𝐍 𝐉𝐀𝐏𝐀𝐍𝐄𝐒𝐄 𝐒𝐔𝐒𝐇𝐈 🍣 📅 Ημερομηνία: Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου, 17:00 – 21:00 [...]
Advanced Τechniques of Mixology
Η μοριακή μιξολογία (molecular mixology) είναι μια προηγμένη προσέγγιση στη δημιουργία κοκτέιλ που χρησιμοποιεί επιστημονικές [...]
Ελληνική Γαστρονομία, η εξέλιξη μέσα από την παράδοση
Η γαστρονομία αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο του πολιτισμού μιας χώρας. Μέσα από τα στοιχεία της παράδοσης, [...]
Ξεκινάει σύντομα ένα κύκλος από free Workshops σε συνεργασία με γνωστούς Ομίλους ξενοδοχείων!
Η σχολή Kappa Studies ανοίγει τις πόρτες της και υποδέχεται κορυφαίους Ξενοδοχειακούς Ομίλους εντός και [...]
Καλωσόρισμα για το Χαμόγελο του Παιδιού
Το Όραμα μας Το ΙΙΕΚ KAPPA STUDIES διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και την [...]
Μονοετές πρόγραμμα Γαλακτοκομίας – Τυροκομίας
Μονοετές πρόγραμμα Γαλακτοκομίας – Τυροκομίας