Γνωρίστε την Ομάδα μας
Η ομάδα του διδακτικού προσωπικού της Kappa Studies αποτελείται από διακεκριμένους επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία στην εκπαίδευση.
Η ομάδα του διδακτικού προσωπικού της Kappa Studies αποτελείται από διακεκριμένους επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία στην εκπαίδευση.
Είναι απόφοιτος του τμήματος Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με ειδικότητα τη διδακτική των γερμανικών σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Επαγγελματικά ασχολείται ήδη μια δεκαετία με τη διδασκαλία της Γερμανικής Γλώσσας αλλά και με συναφείς δραστηριότητες, όπως την προώθηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων της γερμανικής γλώσσας μέσω εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, το σχεδιασμό, οργάνωση και υλοποίηση τουριστικών εκδρομών και μεταφορών αλλά και ως υπάλληλος υποδοχής ξενοδοχειακής επιχείρησης. Διαθέτει επίσης εκπαιδευτική εμπειρία σε ενήλικες και ως καθηγήτρια λοιπών δημόσιων φορέων εκπαίδευσης. Στο εκπαιδευτικό δυναμικό της Kappa Studies εντάχθηκε το 2017, διδάσκοντας έκτοτε Γερμανικά στους σπουδαστές του τμήματος Τεχνικού Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας.
Η Χαρά Μουτζούρη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σκιάθο το 1982. Σπούδασε ζαχαροπλαστική, αρτοποιία και μαγειρική τέχνη σε ιδιωτική σχολή της Αθήνας το 2002 . Η επαγγελματική της πορεία ξεκίνησε σε ένα πεντάστερο ξενοδοχείο στην Αθήνα, έπειτα εργάστηκε σε διάφορα εστιατόρια και ζαχαροπλαστεία.Για πολλά χρόνια μαγείρευε εθελοντικά σε κοινωνικές κουζίνες για άστεγους, πρόσφυγες, μετανάστες και σε δομές ανηλίκων. Έκανε εθελοντικές δράσεις σε πολυχώρους με παιδία ΑΜΕΑ στο νοσοκομείο Παίδων Αγιά Σοφία και διάφορες περιβαλλοντικές και οικολογικές δράσεις.Το 2014 ξεκίνησε το Ταξίδι της στη Vegan διατροφή πήρε εξειδίκευση στη vegan ζαχαροπλαστική και έβαλε στόχο τα vegan, sugar free, gluten -free γλυκά να μην έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα κανονικά ούτε σε εμφάνιση ούτε σε γεύση.Κύριο μέλημά της είναι να δημιουργήσει μία ομάδα ανθρώπων όπου θα συμμερίζονται το ίδιο όραμα και θα έχει σκοπό μία πιο ανθρωποκεντρική προσέγγιση ή οποία είναι η εξέλιξη της vegan gluten -free ζαχαροπλαστικής, την επιστροφή στη φύση και τη φροντίδα των ζώων, αλλά πάνω απ’ όλα την αγάπη για τον άνθρωπο.
Είναι απόφοιτος του τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων του Αλεξάνδρειου Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης, με μεταπτυχιακές σπουδές ειδίκευσης στη Φυσικοχημεία στο τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης. Η συνεχής τάση της για εξέλιξη και γνώση την ώθησε στην εισήγηση επαγγελματικών σεμιναρίων και την επιστημονική αρθρογραφία, όπου μοιράζεται απλόχερα τις γνώσεις και το πάθος της για τα τρόφιμα, ενώ έχει παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων και συνεδρίων-ημερίδων. Επαγγελματικά ασχολείται ήδη μια επταετία σε επιχειρήσεις τροφίμων όπου εργάζεται ως Σύμβουλος Διασφάλισης Ποιότητας, Ασφάλειας Τροφίμων και Ανάπτυξης Νέων Προϊόντων. Κατέχει μεγάλη εμπειρία στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών με σκοπό τη συνεχή βελτίωση σε θέματα ποιότητας και ασφάλειας των τροφίμων, στη νομοθεσία τροφίμων, στις εκπαιδεύσεις προσωπικού, στα συστήματα ποιότητας και διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων, στη δημιουργία νέων προϊόντων, στην εκπόνηση – έλεγχο ετικετών και στις άδειες υγειονομικού ενδιαφέροντος. Στο εκπαιδευτικό δυναμικό της Kappa Studies εντάχθηκε το 2018, διδάσκοντας έκτοτε μαθήματα Υγιεινής και Ασφάλειας τροφίμων, Τροφογνωσίας, Διαιτητικής, Haccp και τεχνολογίας κρέατος.
Aποφοίτησε από τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Ηρακλείου με την ειδικότητα του Μάγειρα. Εξασκεί το επάγγελμα συστηματικά από εδώ και πάνω από 26 χρόνια, έχοντας περάσει από όλες τις βαθμίδες του επαγγέλματος, σε πληθώρα ξενοδοχειακών μονάδων της Κρήτης και όχι μόνο. Η σχέση του με την εκπαίδευση είναι επίσης μακρόχρονη, έχοντας εργαστεί και σε άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα πέραν της Kappa Studies, στο εκπαιδευτικό προσωπικό της οποίας εντάχθηκε το 2013. Έχει διακριθεί σε μαγειρικούς διαγωνισμούς και είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων αλλά και από την ACTA ως Executive Chef. Διδάσκει σε τμήματα σπουδαστών Μαγειρικής, αλλά και επαγγελματιών του χώρου, όπως και σε τμήματα της Σχολής Κρεοπωλών, παντρεύοντας τη μαγειρική με την τέχνη της κοπής κρέατος. Συμμετέχει ενεργά στο πρόγραμμα παροχής σεμιναρίων της Kappa Studies προς σπουδαστές και επαγγελματίες τα τελευταία χρόνια με μεγάλη επιτυχία σε τομείς όπως το Street food, Μεξικάνικη κουζίνα κ.α.
Aποφοίτησε από τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Ηρακλείου με την ειδικότητα του Μάγειρα. Εξασκεί το επάγγελμα συστηματικά από εδώ και πάνω από 26 χρόνια, έχοντας εργαστεί τόσο σε ζεστή κουζίνα όσο και σε κρύα, σε πληθώρα ξενοδοχειακών μονάδων της Κρήτης και όχι μόνο. Η σχέση της με την εκπαίδευση είναι επίσης μακρόχρονη, έχοντας εργαστεί και σε άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα πέραν της Kappa Studies, στο εκπαιδευτικό προσωπικό της οποίας εντάχθηκε το 2014. Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων, ενώ η αγάπη της για τη μάθηση την έχει οδηγήσει στην παρακολούθηση πολλών σεμιναρίων πάνω στο αντικείμενό της αλλά και ευρύτερα. Διδάσκει σε τμήματα σπουδαστών Μαγειρικής, αλλά και επαγγελματιών του χώρου. Μεγάλη επιτυχία σημειώνουν τα σεμινάρια στα οποία διδάσκει με θέμα την Κρύα κουζίνα και το Sushi.
Eίναι απόφοιτος του τμήματος Ζαχαροπλαστικής της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων. Το ενδιαφέρον του για το επάγγελμα που ασκεί τον έχει οδηγήσει στην παρακολούθηση πληθώρας σεμιναρίων και εκπαιδευτικών παρουσιάσεων εταιριών προϊόντων πρώτων υλών. Η επαγγελματική του εμπειρία μετράει ήδη 20 χρόνια, έχοντας περάσει από θέσεις β’ και α’ ζαχαροπλάστη σε εταιρίες παραγωγής γαστρονομικών προϊόντων, ζαχαροπλαστεία αλλά και ξενοδοχεία. Τα τελευταία χρόνια κατείχε τη θέση του Pastry Chef σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα της Κρήτης, ενώ η ενασχόλησή του με την εκπαίδευση ξεκίνησε το 2017 οπότε και εντάχθηκε στο εκπαιδευτικό δυναμικό της Kappa Studies. Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων και συμμετέχει σε προγράμματα εκπαίδευσης σπουδαστών αλλά και επαγγελματιών, όπως και σε σεμινάρια που διοργανώνονται από την Kappa Studies.
Aνήκει στο εκπαιδευτικό προσωπικό της Kappa Studies από το 2015 ως καθηγητής Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής, έχοντας ωστόσο εκπαιδευτικό υπόβαθρο τόσο στον τομέα της Ζαχαροπλαστικής (απόφοιτος Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Ηρακλείου) όσο και στον τομέα της Μαγειρικής (απόφοιτος στρατιωτικής σχολής Μαγειρικής στο Γύθειο). Η επαγγελματική του ενασχόληση ξεκίνησε πριν 28 χρόνια ως αρτοπαρασκευαστής, ενώ όλα αυτά τα χρόνια έχει περάσει από τη θέση του αρτοποιού, ζαχαροπλάστη, αλλά και βοηθού μάγειρα. Έχει εργαστεί σε βιοτεχνίες, ζαχαροπλαστεία και ξενοδοχεία στην Ελλάδα αλλά και στη Ρωσία, όπου εργάστηκε για μια τετραετία. Τα τελευταία χρόνια κατέχει τη θέση του Α’ Ζαχαροπλάστη σε ξενοδοχείο της Κρήτης, παράλληλα με την ενασχόλησή του με την εκπαίδευση.
Eίναι απόφοιτος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Ηρακλείου, όπως και της Aristocrat (professional bartenders training), ενώ έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων από κορυφαίους Έλληνες και ξένους γκουρού στο χώρο του Bar. Η επαγγελματική του εμπειρία μετράει 27 χρόνια. Έχει περισσότερες από 20 συμμετοχές σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα Cocktail με πολλές σημαντικές διακρίσεις. Είναι Μέλος της ΕΜΕ (Hellenic Bartender Association) από το 1996 και Brand Ambassador διάφορων ποτών εδώ και αρκετά χρόνια για όλη την Κρήτη. Τα τελευταία χρόνια εμφανίζεται συχνά σε τηλεοπτικές εκπομπές, διοργανώνει θεματικές κρουαζιέρες με ιστιοφόρο (Cocktail Cruises), ενώ διατηρεί και δική του επιχείρηση στην πόλη του Ηρακλείου. Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής από: ACTA – ΕΟΠΠΕΠ – ΛΑΕΚ. Στο εκπαιδευτικό προσωπικό της Kappa Studies εντάχθηκε το 2014, διδάσκοντας το μάθημα του Bar, παρέχοντας παράλληλα σεμινάρια τόσο σε σπουδαστές όσο και σε επαγγελματίες.
Είναι απόφοιτος του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του ΕΚΠΑ, ενώ συμμετέχει και σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου με θέμα την εκπαίδευση ενηλίκων (μεθοδολογία και σχεδιασμός προγραμμάτων εκπαίδευσης ενηλίκων, διοίκηση εκπαιδευτικών μονάδων). Έχει παρακολουθήσει συνέδρια και σεμινάρια σχετικά με εκπαιδευτικά θέματα, ενώ η επαγγελματική της εμπειρία μετράει ήδη 6 χρόνια. Στο διάστημα αυτό έχει εργαστεί ως καθηγήτρια της Αγγλικής Γλώσσας σε διάφορα κέντρα ξένων γλωσσών αλλά και ως μεταφράστρια κειμένων συναφών με το τουριστικό αντικείμενο. Στο εκπαιδευτικό δυναμικό της Kappa Studies εντάχθηκε το 2021, διδάσκοντας το μάθημα της Αγγλικής Γλώσσας.
Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τ.Ε.Ι. Κρήτης. Η αγάπη της για την εκπαίδευση την οδήγησε και σε παιδαγωγικές σπουδές, καθιστώντας την πτυχιούχο και του αντίστοιχου τμήματος της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Γεννημένη και μεγαλωμένη στη Γερμανία, μιλάει άπταιστα Γερμανικά, Αγγλικά ενώ έχει και γνώσεις Γαλλικών. Η επαγγελματική της ενασχόληση επί σειρά ετών με τον τουρισμό σε διάφορες ξενοδοχειακές μονάδες της Κρήτης στη θέση της Υπαλλήλου Υποδοχής, της πρόσφεραν τη δυνατότητα εκμάθησης πολλών και διαφορετικών προγραμμάτων εξυπηρέτησης πελατών. Στο εκπαιδευτικό δυναμικό της Kappa Studies εντάχθηκε το 2020, διδάσκοντας στο τμήμα Τεχνικού Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας μαθήματα Οργάνωσης και Λειτουργίας Ξενοδοχείου, Τουρισμού, Ξενοδοχειακών προγραμμάτων με χρήση Η/Υ κ.α.
Είναι απόφοιτος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Newbury College, με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Ολικής Ποιότητας και Διαχείρισης Κρίσεων στο πανεπιστήμιο του Harvard και ΜΒΑ από το πανεπιστήμιο του Suffolk, όλα με έδρα τη Βοστώνη των ΗΠΑ. Συνεχίζει να παρακολουθεί στενά και επιμορφώνεται γύρω από τις εξελίξεις και τις νέες απαιτήσεις του επαγγελματικού αντικειμένου. Η επαγγελματική του δραστηριότητα ξεκίνησε πριν 27 χρόνια και είναι πολυσχιδής. Εκτείνεται από το πεδίο του διαχειριστή ομίλου κλινικών φυσικοθεραπείας (με αντικείμενο αγορές, διαχείριση υλικών, σύνταξη κοστολογίου κ.α.), του Διευθυντή Εθνικής Τράπεζας στη Βοστώνη των ΗΠΑ, του Γενικού Διευθυντή και Υπεύθυνου Ανάπτυξης εταιρίας παραγωγής οικοδομικών χρωμάτων (με αντικείμενο τη δράση του τμήματος έρευνας και τεχνολογίας, του τμήματος αγορών πρώτων υλών, πωλήσεων και εξαγωγών, παρακολούθηση οικονομικών στοιχειών κ.α.) έως του Γενικού Διευθυντή ξενοδοχειακής εταιρίας στην Κρήτη, συνεχόμενα την τελευταία δεκαετία. Τα τελευταία χρόνια επίσης είναι ο ιδρυτής και επιχειρησιακός διευθυντής ηλεκτρονικού ταξιδιωτικού γραφείου. Παράλληλα, για πάνω από 20 χρόνια απασχολήθηκε ως εξωτερικός σύμβουλος πληθώρας επιχειρήσεων. Στο εκπαιδευτικό δυναμικό της Kappa Studies εντάχθηκε το 2020 αναλαμβάνοντας τη διδασκαλία των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας, της Λογιστικής Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων και του Κοστολογίου Παρασκευασμάτων.
Είναι κάτοχος του Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών, με θέμα Διοίκηση τουριστικών επιχειρήσεων και φιλοξενίας από το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο. Επίσης έχει κάνει σπουδές και έχει παρακολουθήσει αρκετά εξειδικευμένα σεμινάρια στον τομέα του τουρισμού, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Αυστρία. Επιπροσθέτως είναι αριστούχος πτυχιούχος του τμήματος Ιερατικών σπουδών της Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Ηρακλείου Κρήτης.
Ο βασικός τομέας όπου δραστηριοποιείται είναι αυτός του Food and beverage καθώς ειδικεύεται στη διαχείριση εστιατορίων, bar και είναι πιστοποιημένος sommelier.
Μιλά Αγγλικά, Γερμανικά και Ρώσικα και η επαγγελματική του εμπειρία μετρά πάνω από 16 χρόνια στον τομέα του τουρισμού.
Στο εκπαιδευτικό προσωπικό της Kappa Studies εντάχθηκε το 2018, διδάσκοντας τα μαθήματα της, Οργάνωσης και λειτουργίας εστιατορίου, της Οινολογίας, του Ελέγχου εμπορευμάτων καθώς και το μάθημα της Τροφογνωσίας- Εδεσματολογίου, τόσο σε σπουδαστές, όσο και σε επαγγελματίες, συμμετέχοντας παράλληλα ενεργά στο πρόγραμμα παροχής σεμιναρίων της Σχολής
Είναι απόφοιτος του τμήματος Μαγείρων/Ζαχαροπλαστών της Σχολής Επαγγελματικής Κατάρτισης Μυτιλήνης. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό σχετικά με τη Μαγειρική αλλά και ευρύτερα γύρω από το επάγγελμά του. Σεμινάρια έχει παρακολουθήσει επίσης σχετικά με την εκπαίδευση, ενώ κατέχει πιστοποίηση εκπαιδευτή ενηλίκων αλλά και Αρχιμάγειρα, από την ACTA. Η επαγγελματική του εμπειρία μετράει ήδη πάνω από 30 χρόνια, έχοντας περάσει από θέσεις Β’ και Α’ Μάγειρα, όπως και Αρχιμάγειρα τα τελευταία περίπου 20 χρόνια. Στο εκπαιδευτικό δυναμικό της Kappa Studies εντάχθηκε το 2015, διδάσκοντας τόσο σε σπουδαστές όσο και σε επαγγελματίες, συμμετέχοντας παράλληλα ενεργά στο πρόγραμμα παροχής σεμιναρίων της Σχολής. Έχει πάρει επίσης μέρος σε δράσεις της Σχολής στο εξωτερικό αλλά και έχει διδάξει αλλοδαπούς ως εκπαιδευτής σεμιναρίων Κρητικής κουζίνας στην Kappa Studies.
Είναι απόφοιτος του τμήματος Μαγειρικής της Σχόλης Τουριστικών Επαγγελμάτων Αναβύσσου. Έχει εκπαιδευτεί σε επιχειρήσεις της Ελλάδας του εξωτερικού, βραβευμένες με αστέρια Michelin, όπως επίσης έχει παρακολουθήσει πολύμηνους κύκλους σπουδών σε σχολές του εξωτερικού. Επίσης, έχει εκπροσωπήσει ως επικεφαλής την Ελληνική ομάδα σε Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας στη Ρωσία. Έχει παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων, μεταξύ των οποίων και εκπαιδευτικά, ενώ διαθέτει και πιστοποίηση εκπαιδευτή ενηλίκων. Επαγγελματικά εργάζεται πάνω από 30 χρόνια, έχοντας περάσει από θέσεις sous Chef και Executive Chef σε διακεκριμένες επιχειρήσεις της Κρήτης και όχι μόνο. Την τελευταία πενταετία διατηρεί τη θέση του Chef σε ξενοδοχειακή μονάδα της Κρήτης. Εντάχθηκε στο εκπαιδευτικό προσωπικό της Kappa Studies το 2015, διδάσκοντας τόσο σε σπουδαστές όσο και σε επαγγελματίες του χώρου, ενώ είναι ενεργό μέλος στην παροχή σεμιναρίων της Kappa Studies.
Eίναι απόφοιτος του τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Α.Τ.Ε.Ι. Κρήτης, έχοντας ολοκληρώσει σπουδές Διοίκησης Επιχειρήσεων και Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας στην Α.Σ.Ο.Ε.Ε., ενώ κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο Διοίκησης Τουρισμού και Τουριστικών Επιχειρήσεων από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Μιλάει αγγλικά, γερμανικά και ιταλικά, έχει παρακολουθήσει μια μακρά σειρά επιμορφωτικών προγραμμάτων σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς, κατέχει ψηφιακές δεξιότητες υψηλού επιπέδου, έχει πάρει μέρος σε επιστημονικές δημοσιεύσεις, ενώ είναι επίσης πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων και εκπαιδευτής προγραμμάτων ΛΑΕΚ. Η επαγγελματική του εμπειρία προσεγγίζει ήδη την 25ετία, έχοντας περάσει από θέσεις υπαλλήλου Υποδοχής, Assistant F&B Manager, Assistant to GM, F&B Manager. Assistant Manager, ενώ τα τελευταία 14 χρόνια κατέχει τη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων επιχείρησης διοργάνωσης εκδηλώσεων αλλά και του συμβούλου ΜΜΕ επιχειρήσεων την τελευταία οκταετία. Στο εκπαιδευτικό δυναμικό της Kappa Studies εντάχθηκε το 2015, διδάσκοντας έκτοτε πληθώρα μαθημάτων, προσανατολισμένων κυρίως στο κομμάτι του F&B Management, Event Management, Μάρκετινγκ, Διοίκησης κ.α., τόσο σε σπουδαστές όσο και σε επαγγελματίες, συμμετέχοντας παράλληλα σε πολλά σεμινάρια που διοργανώνει η Kappa Studies.
Είναι πτυχιούχος του τμήματος Κτηνιατρικής της Σχολής Γεωτεχνικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με διδακτορικές σπουδές στο ίδιο Πανεπιστήμιο και μεταδιδακτορικές σπουδές στο Ινστιτούτο Μοριακής Βιολογίας και Βιοτεχνολογίας. Επαγγελματικά δραστηριοποιείται σχεδόν 30 χρόνια, σε θέσεις όπως κτηνίατρος, ερευνητής στο ΕΘ.Ι.Α.ΓΕ – Ε.Λ.Γ.Ο. και στο Ι.Μ.Β.Β. αλλά και υπεύθυνος μαθήματος γενικής και ειδικής ζωοτεχνολογίας του Τ.Ε.Ι. Κρήτης. Είναι επίσης πρόεδρος Δ.Σ. και επιστημονικός υπεύθυνος εταιρείας δραστηριοποιούμενης στην επιστημονική υποστήριξη επιχειρήσεων όλων των τομέων παραγωγής σε θέματα ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων, νερών και προστασίας του περιβάλλοντος. Είναι επίσης συνεργάτης εταιρείας που ασχολείται με την εκπόνηση μελετών επενδυτικών σχεδίων, συστημάτων διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων, συστημάτων περιβαλλοντικής διαχείρισης συστημάτων ποιότητας και παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις και φορείς. Έχει παρακολουθήσει σειρά επιμορφωτικών σεμιναρίων, ενώ είναι μέλος σε πληθώρα επιστημονικών συλλόγων και εταιρειών. Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής Ε.ΚΕ.ΠΙΣ., στον Ε.Φ.Ε.Τ. για το προσωπικό ελεγκτικών αρχών και εκπαιδευτών και για το προσωπικό των επιχειρήσεων αλλά και πιστοποιημένος γεωργικός σύμβουλος. Έχει πάρει μέρος σε αναρίθμητες διαχειριστικές μελέτες και ερευνητικά προγράμματα, σε πληθώρα δημοσιεύσεων σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά, έχει συμμετάσχει με ανακοινώσεις σε δεκάδες συνέδρια, ενώ έχει περισσότερες από 120 εισηγήσεις σε ημερίδες, διημερίδες και εκδηλώσεις σε θέματα που αφορούν στη διαχείριση κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων, στην ασφάλεια των τροφίμων και στην αειφορική διαχείριση των φυσικών πόρων στην παραγωγή των τροφίμων. Στο εκπαιδευτικό δυναμικό της Kappa Studies εντάχθηκε το 2015, διδάσκοντας Ζωοτεχνία στο τμήμα Γαλακτοκομίας-Τυροκομίας αλλά και στο τμήμα Κρεοπωλών.
Είναι πτυχιούχος Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής του αντίστοιχου τμήματος του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Κατέχει επίσης MPh Δημόσιας Υγείας από το τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης, όπως και πιστοποίηση QMS Lead Auditor ISO 9001:2015 και 22000:2018 της εταιρίας TUV Austria Hellas. Έργο της είναι η ανάπτυξη και παρακολούθηση συστημάτων Ποιότητας, Περιβάλλοντος, Ασφάλειας Τροφίμων στον Τουριστικό κλάδο ως Head Group Total QMS σε Όμιλο ξενοδοχείων της Κρήτης, όπου κατέχει και τη θέση της CSO (Chief Sustainability Officer) του Ομίλου. Διαθέτει δεκαετή εμπειρία σε πιστοποιήσεις που αφορούν στον Τουριστικό κλάδο (TRAVELIFE, Codex Alimentarius, ISO 14001, ISO 9001, OHSAS, EMAS, Κρητική Κουζίνα, Ελληνικό πρωινό, Γαλάζια Σημαία) καθώς και σε θέματα που αφορούν στην Υγεία και Ασφάλεια εργαζομένων και πελατών αλλά και στη διαχείριση ισχυρισμών και μηνύσεων πελατών. Παράλληλα, είναι σύμβουλος Μονάδων Βιομηχανίας Τροφίμων για την ανάπτυξη και παρακολούθηση συστημάτων Ποιότητας, Ασφάλειας Τροφίμων, Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Ανάπτυξης. Στο εκπαιδευτικό δυναμικό της Kappa Studies εντάχθηκε το 2018 ως εκπαιδεύτρια του ΙΕΚ, του τμήματος Κρεοπωλών αλλά και σε προγράμματα επαγγελματιών, σε θέματα Ασφάλειας Τροφίμων, Διαχείρισης Αλλεργιογόνων, Πρόληψης Μεταδοτικών Ασθενειών (POSI), Ορθής Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, Πρακτικών Βιώσιμης Ανάπτυξης και Απαιτήσεων Τουριστικών Πρακτόρων (ABTA).
Eίναι απόφοιτος Γαλακτοκομικής Σχολής με μετεκπαίδευση στη Δανία. Διαθέτει πλούσια προϋπηρεσία σε μεγάλες διεθνείς γαλακτοβιομηχανίες. Έχει διατελέσει σύμβουλος και σε μεγάλη Ελληνοαμερικανική γαλακτοβιομηχανία στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ με σκοπό την παραγωγή βιομηχανικού γιαουρτιού. Έχει λάβει διακρίσεις και βραβεύσεις σε πανελλήνιες εκθέσεις για τα τυροκομικά προϊόντα που έχει σχεδιάσει. Προΐσταται του γαλακτοκομικού τμήματος της Kappa Studies από το 2015, οπότε και εντάχθηκε στο δυναμικό της.
Αναζητούμε πάντα φιλόδοξους, ενθουσιώδεις και επιχειρηματικούς ανθρώπους για να γίνουν μέλη της ομάδας μας. Εάν αυτό ακούγεται σαν εσάς, στείλτε μας μια γραμμή με αυτό που μπορείτε να φέρετε στην εταιρεία μας και αυτό που σας ξεχωρίζει από οποιονδήποτε άλλο.
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος