Οι συνταγές με χαρούπι αναδεικνύουν ένα νέο γαστρονομικό ορίζοντα στη κρητική διατροφή με ευφάνταστους και πρωτότυπους συνδυασμούς ευεργετικών πρώτων υλών του τόπου μας, που χαρακτηρίζονται από ιδιαίτερο άρωμα, γεύση κι ενισχυμένη διατροφική αξία. Είναι ένα πρωτότυπο και πολύπλευρο εγχείρημα που αποσκοπεί την ευεξία μας.
Θέλοντας να μοιραστούν τις γνώσεις τους στο ευρύτερο κοινό ενώθηκαν τρεις καταξιωμένες γυναίκες η Καψωριτάκη Νικολέτα Διαιτολόγος- Διατροφολόγος, Μαστοράκη Φωτείνη Chef, Μηλιώνη Ελίνα Pastry Chef και διοργάνωσαν ένα διήμερο σεμινάριο με θέμα ‘’Χαρούπι΄΄ .
Σε αυτό το σεμινάριο οι συμμετέχοντες θα μάθουν για το χαρούπι όλες τις εξαιρετικές ιδιότητες, που το καθιστούν πολύτιμο για τον ανθρώπινο οργανισμό και πως μπορούν να εξελίσσουν τις συνταγές τους με το κύριο αυτό συστατικό αγαθό που μας δίνει γενναιόδωρα η φύση.
Το σεμινάριο απευθύνεται: σε αρχάριους, chef και επαγγελματιών του χώρου που θέλουν να βελτιώσουν τις τεχνικές τους .
- Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης από το πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου
Μάθησης της Kappa Studies. - Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν εκπαιδευτικό υλικό με τις διδασκόμενες συνταγές.
- Ισχύει ειδική έκπτωση για σπουδαστές & αποφοίτους της Kappa Studies.
- Περιορισμένος αριθμός θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Ενότητες:
- Χαρουπόψωμο
- Παξιμαδάκι χαρουπιού
- Χοιρινά μεταγιόν με σάλτσα χαρουπιού πουρέ οφτής πατάτας τραγανό κουνουπίδι και αγκάθιτες
- Σαλάτα ”θησαυροί της Κρήτης”
Ημερομηνία Διεξαγωγής Σεμιναρίου: Τρίτη 28 Μαρτίου & Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023
Ώρα: 17:00 – 21:00
Για να δηλώσεις συμμετοχή και πληροφορίες κάλεσε στο 2810361361 ή συμπλήρωσε τη φόρμα που θα βρεις πατώντας εδώ