Σεμινάριο Σύγχρονης Δημιουργικής Κουζίνας με θαλασσινά

Colorful Happy Holi Facebook Post 11

Ένα ξεχωριστό σεμινάριο με θέμα Σύγχρονη Δημιουργική Κουζίνα με Θαλασσινά από τον Chef Γιώργο Θεοδωρίδη ! Σε αυτό το σεμινάριο μαγειρικής o chef θα μοιραστεί, τεχνικές και συνταγές της δημιουργικής κουζίνας, η οποία είναι βασισμένη στα θαλασσινά. Οι συμμετέχοντες θα εμπνευστούν από τα πιάτα του σεφ μας και τις τεχνικές του και θα μπορέσουν να αναδείξουν δικές τους ιδέες στους χώρους όπου εργάζονται.

Λίγα λόγια για τον καθηγητή μας Γιώργο Θεοδωρίδη:

Ο Γιώργος Θεοδωρίδης κατάγεται από την Φλώρινα, σπούδασε και ξεκίνησε τα πρώτα του μαγειρικά βήματα στην Αθήνα. Εργάζεται εδώ και αρκετά χρόνια στην Κρήτη και είναι ένας από τους καλύτερους Chef ala cart .Την αγάπη του για τη μαγειρική τ δείχνει κάθε λεπτό με εξαίρετα δημιουργικά πιάτα!

To σεμινάριο απευθύνεται σε: επαγγελματίες  chef μάγειρες, σπουδαστές  μαγειρικής τέχνης, ερασιτέχνες  και λάτρεις μαγειρικής, ιδιοκτήτες και στελέχη  εστίασης. 

  • Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης από το πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου
    Μάθησης 2 της Kappa Studies.
  • Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν εκπαιδευτικό υλικό με τις διδασκόμενες συνταγές.
  • Ισχύει ειδική έκπτωση για σπουδαστές & αποφοίτους της Kappa Studies.
  • Περιορισμένος αριθμός θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Ενότητες:

  • Χταπόδι με βελουτέ σούπα κουνουπιδιού, σπαράγγια και λουλούδια .
  • Βελουτέ σούπα πράσου με καβούρι και αρωματισμένη κρέμα με βότανα.
  • Σφυρίδα φιλέτο τσάντεϊ ντομάτας, γιαχνερά χόρτα με φράουλες, αρωματισμένο με σκόρδο, ζελέ λεμονιού και βινεγκρέτ κίτρινης πιπεριάς
  •  Γαρίδες με κρούστα από φιστίκι Αιγίνης με κρέμα πατάτας αρωματισμένη με κάρυ.

Ημερομηνία Διεξαγωγής Σεμιναρίου: Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

Ώρα: 16:00 – 21:00

Για να δηλώσεις συμμετοχή και πληροφορίες 2810361361 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα βρεις πατώντας εδώ