Σεμινάριο 𝐇𝐨𝐮𝐬𝐞𝐤𝐞𝐞𝐩𝐢𝐧𝐠: “Διαδικασίες Κλεισίματος Ξενοδοχείου” !

octoberArtboard 1 copy 33

Η οροφοκομία αποτελεί ένα από τα πιο βασικά και απαιτητικά τμήματα μιας ξενοδοχειακής μονάδας και απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες.

Αποστολή του τμήματος Housekeeping είναι η οργάνωση, η καθαριότητα, η σωστή εξυπηρέτηση και ο πλήρης έλεγχος κάθε ορόφου, μιας ξενοδοχειακής μονάδας.
______

Ενότητες:
– Τυποποιημένες διαδικασίες
– Έλεγχος και απογραφή υλικών
– Απογραφές δωματίων
– Απογραφές λινών
– Αποθήκευση και προστασία εξοπλισμού
– Πρωτόκολλα ασφαλείας
– Καθαρισμός κοινόχρηστων χώρων
– Επιθεώρηση δωματίων και κοινόχρηστων χώρων
– Τελικός έλεγχος από υπεύθυνους ασφαλείας
– Καταγραφή βλαβών
– Κλείσιμο των κοινόχρηστων χώρων προβλέποντας τις ανάγκες της επόμενης σεζόν
_______
🔸 Ημερομηνία: 22 Οκτωβρίου
🔸 Ώρες Παρακολούθησης: 17:00 – 21:00
🔸 Trainer: Γιαννιδάκη Χρυσούλα (Housekeeping Manager)
🔸 Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης

Κλείσε τη θέση σου και εκπαιδεύσου από τους καλύτερους!