Ένα εξειδικευμένο Hands On Σεμινάριο Κρύας Κουζίνας από την μοναδική chef Μαστοράκη Φωτεινή! Το σεμινάριο είναι συνολικής διάρκειας 4 ωρών, όλες οι πρώτες ύλες παρέχονται από την Kappa Studies και ο κάθε συμμετέχοντας παρασκευάζει τα δικά του πιάτα για καλύτερη αφομοίωση των συνταγών και των τεχνικών! Το σεμινάριο απευθύνεται σε άτομα που θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους, καθώς και σε μάγειρες σε εστιατόρια και ξενοδοχεία. Ο κάθε συμμετέχοντας λαμβάνει πλήρες συνταγολόγιο και βεβαίωση παρακολούθησης από το πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης της Kappa Studies Επιπέδου 2. Ισχύει ειδική έκπτωση για την έγκυρη κατοχύρωση θέσης συμμετοχής. Ειδική έκπτωση για σπουδαστές και αποφοίτους της Kappa Studies. Περιορισμένος αριθμός θέσεων.
Ενότητες Σεμιναρίου
- Σολομός καψαλισμένος με υφές από φινόκιο, παντζάρι, ραπανάκι, σάλτσα ράντις και πίκλα σιμάπι
- Λαυράκι ταρτάρ μέσα σε μπωλ τσιγαριασμένου κρεμμυδιού
- Σαλάτα από φακές beluga με σάλτσα ξυνόγαλου, προσούτο, αποξηραμένα φρούτα, τραγανό κανταΐφι και βινεγκρέτ προσούτο
- Σαλάτα κινόα με γαρίδες και σάλτσα lime – ginger
- Μικρές απολαύσεις σε finger food
- Κρέμα ρεβιθιών με πέστροφα καπνιστή και πέστο άνηθου
- Γκοφρέτες ρυζιού με σολομό
Ημερομηνία Διεξαγωγής Σεμιναρίου: Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021
Ώρα: 17:00 – 21:00
Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες 2810 361361 ή συμπληρώνοντας την φόρμα που θα βρείτε πατώντας εδώ.