Σεμινάριο για Επαγγελματίες Bartenders

bar2

Σεμινάριο για Επαγγελματίες Bartenders

“ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΣ” ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ BAR – ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΜΕΘΥΣΤΙΚΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ

Ένα ειδικά σχεδιασμένο σεμινάριο για επαγγελματίες του Bar που θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να εντυπωσιάσουν τους πελάτες τους. Στην πρώτη ενότητα του σεμιναρίου «μαγειρεύουμε» πίσω από το bar σπιτικά υλικά  με τα οποία δημιουργούμε cocktails με διαφορετική υπόσταση και ένταση.

Στην δεύτερη ενότητα κάνουμε το γύρο της Ελλάδας μέσα από τους μεθυστικούς θησαυρούς της, γνωρίζοντας 63 ελληνικά αλκοολούχα ποτά.

Ενότητες

  • Α. «Μαγειρεύοντας» πίσω από το bar (Θεωρητικό + Πρακτικό Μέρος)
  • Είδη Ζάχαρης
  • Άλλα Γλυκαντικά
  • Είδη σιροπιών (απλά, σύνθετα)
  • Cordials
  • Shrubs
  • Oleo Saccharum
  • Fat Wash
  • Β. Γνωριμία με ελληνικούς μεθυστικούς θησαυρούς (Θεωρία + Γευσιγνωσία)
  • Γνωριμία με ελληνικά αλκοολούχα ποτά (Σύνολο 63)
  • Γευσιγνωσία
  • Γευστικές Προτάσεις

 

Διατίθενται αυστηρά 8 θέσεις για τις οποίες θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας