Η Γαλλική Ζαχαροπλαστική είναι ανεξάντλητη, καθώς στη Γαλλία η ζαχαροπλαστική αποτελεί επιστήμη και τα αποτελέσματα της μόνο ως έργα τέχνης μπορούν να χαρακτηριστούν !
Ο Pastry Chef Μαστρογιάννης Ηλίας χαρακτηρίζεται για το μεγάλο του ταλέντο και για την αγάπη του για τη σύγχρονη ζαχαροπλαστική. Σε αυτό το ξεχωριστό σεμινάριο ο pastry chef θα μοιραστεί τις γνώσεις του, παρουσιάζοντας γλύκες δημιουργίες της γαλλικής ζαχαροπλαστικής, σε μία μοντέρνα εκδοχή.
Λίγα λόγια για τον Pastry Chef μας!
Ο Ηλίας Μαστρογιάννης είναι απόφοιτος Τουριστικών Επαγγελμάτων Ηρακλείου με 21 χρόνια συνεχής επαγγελματικής πορείας σε ζαχαροπλαστεία και ξενοδοχειακές μονάδες. Τα τελευταία 7 χρόνια είναι υπεύθυνος ζαχαροπλαστείου (Pastry Chef) στο ξενοδοχείο Belvedere ενώ τα 5 τελευταία χρόνια εργάζεται ως πιστοποιημένος καθηγητής Ζαχαροπλαστικής στο ΙIΕΚ KAPPA STUDIES.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε νέους που επιθυμούν να γίνουν επαγγελματίες pastry chef, αρχάριους, μάγειρες και σε όλους όσοι θέλουν να μάθουν μοναδικές συνταγές!
- Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης από το πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου
Μάθησης 2 της Kappa Studies. - Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν εκπαιδευτικό υλικό με τις διδασκόμενες συνταγές.
- Ισχύει ειδική έκπτωση για σπουδαστές & αποφοίτους της Kappa Studies.
- Περιορισμένος αριθμός θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Ενότητες σεμιναρίου :
- Μοντέ βανίλια με κουλί κεράσι,γλασάζ κεράσι, μπισκουί αμυγδάλου και βάση σαμπλέ αμυγδάλου.
- Τάρτα βανίλιας με καραμέλα βουτύρου, μους γάλακτος βουτηχτό σε βουτυροκακάο γάλακτος και μοντέ βανίλια.
- Μους σοκολάτα μαύρη και λευκή, κουλί βατόμουρο, τραγανή βάση φεγεντίνης και μπισκουί σοκολάτα με επικάλυψη γλασάζ μαύρο.
Ημερομηνία Διεξαγωγής Σεμιναρίου: Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023
Ώρα: 17:00 – 21:00
Για να δηλώσεις συμμετοχή και πληροφορίες 2810361361 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα πατήστε εδώ