Σεμινάριο Βασικές αρχές του τμήματος Housekeeping

img51

Η Οροφοκομία παίζει ένα σημαντικότατο ρόλο στη σημερινή ξενοδοχειακή βιοµηχανία. Ο υψηλός δείκτης ικανοποίησης των πελατών μιας τουριστικής μονάδας, βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της. Η καλή εικόνα και η λειτουργία ενός ξενοδοχείου εξαρτώνται από την καθαριότητα και την άνεση των κοινόχρηστων χώρων και κυρίως των δωματίων του.

Ένα υπέροχο σεμινάριο με θέμα: Βασικές αρχές του τμήματος Housekeeping θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Kappa Studies από τη μοναδική Housekeeping Mannager Γιαννιδάκη Χρυσούλα. Στο σεμινάριο αυτό οι συμμετέχοντες θα λάβουν όλα τα απαραίτητα γνωστικά πεδία και θα  αναπτύξουν όλες τις δεξιότητες τους αναφορικά με την οργάνωση και λειτουργία του τμήματος οροφοκομίας που πρέπει να κατέχουν ως επαγγελματίες του χώρου.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους όσοι εργάζονται ή επιθυμούν να εργαστούν στον τομέα της οροφοκομίας σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.

Λίγα λόγια για την καθηγήτρια μας:

Η κα Γιαννιδάκη Χρυσούλα έχει μακρά εμπειρία ως επαγγελματίας, διδάσκουσα και σύμβουλος σε μεγάλους ξενοδοχειακούς ομίλους. Eίναι καθηγήτρια τα τρία τελευταία χρόνια στο ΙΙΕΚ Kappa Studies.  Κατέχει τη θέση της Housekeeping Manager με επαίνους, βραβεύσεις και σημαντικές διακρίσεις καθώς βρίσκεται ανάμεσα στους καλύτερους στον κλάδο!

  • Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης από το πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου
    Μάθησης της Kappa Studies.
  • Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν εκπαιδευτικό υλικό με τις διδασκόμενες συνταγές.
  • Ισχύει ειδική έκπτωσηγια σπουδαστές & αποφοίτους της Kappa Studies.
  • Περιορισμένος αριθμός θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ενότητες :

  • Το τμήμα των ορόφων στο ξενοδοχείο και τα δωμάτια.
  • Ο ρόλος και οι ευθύνες του τμήματος των ορόφων.
  • Οργάνωση λινοθήκης – πλυντηρίου και συνεργασία με το τμήμα των ορόφων.
  • Διαδικασία εισόδου στο δωμάτιο του πελάτη.
  • Μέθοδοι και εξοπλισμός καθαρισμού.
  • Καθαριότητα και τακτοποίηση δωματίου ξενοδοχείου.
  • Καθαριότητα κοινόχρηστων χώρων.
  • Προμήθεια και μεταφορά λινών.
  • Νυχτερινή υπηρεσία στα δωμάτια.
  • Διακόσμηση δωματίων.
  • Εμφάνιση προσωπικού.
  • Διαχείριση απολεσθέντων αντικειμένων.
  • Χρήση κλειδιών και καρτών των δωματίων (pass partout).
  • Συνεργασία με την προϊσταμένη ορόφων.
  • Συμπεριφορά του προσωπικού στους πελάτες και τους δύσκολους πελάτες.
  • Εξυπηρέτηση των V.I.P. πελατών.
  • Σωστή χρήση χημικών και απορρυπαντικών προϊόντων.
  • Συνεργασία τμήματος οροφοκομίας με άλλα τμήματα του ξενοδοχείου.
  • Ατομική καθαριότητα.
  • Φυσικός έλεγχος στο χώρο ευθύνης.
  • Διαχείριση Παραπόνων.
  • Σύνδεση του τμήματος οροφοκομιας με αλλά τμήματα.

Ημερομηνία Διεξαγωγής Σεμιναρίου: Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

Ώρα: 17:00 – 21:00

Για να δηλώσεις συμμετοχή και πληροφορίες 2810361361 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα βρεις πατώντας εδώ