7 ΘΑΛΑΣΣΕΣ

ee03719447448e921f70db718f3dede1

Το εστιατόριο “7 ΘΑΛΑΣΣΕΣ” ιδρύθηκε στην Νέα Αλικαρνασσό το 2006 και λειτουργεί υπό την ίδια διεύθυνση από τότε. Η φιλοσοφία του εστιατορίου αποτελείται από Μεσογειακές κατά βάση γεύσεις και επιρροές από Ιταλική κουζίνα ( pasta fresca). H εξειδίκευση στο ψάρι και ειδικότερα στα φρέσκα ψάρια που μας προμηθεύουν ντόπιοι ψαράδες είναι κυρίαρχη στο μενού μας.
Το μενού μας εμπεριέχει αναφορές συνταγών με ψάρι που βρίσκουμε σε όλη την Μεσόγειο, αλλά με διαρκή εκσυχρονισμό έχουμε πιάτα όπως σεβίτσε (Περού) ή το σούσι (Ιαπωνία).

Οι σπουδαστές σας θα έχουν την δυνατότητα να μάθουν στο εστιατόριο μας να διαχειρίζονται φρέσκα ψάρια όλων των μεγεθών( από μπαρμπούνια έως μεγάλους φρέσκους τόνους).
Ελπίζουμε κατά την πρακτική τους εδώ να αποκομίσουν εμπειρία με το ψάρι και τις συνταγές που έχουν θαλασσινά καθώς και να εκμεταλλευτούν την δυνατότητα που θα τους προσφέρει ένα αλα κάρτ εστιατόριο.

 

Αναζητά μάγειρες για πρακτική άσκηση.

Όσοι ενδιαφέρονται για μια επαγγελματική συνεργασία με το εστιατόριο μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους στο email: info@7thalases.gr ή να τηλεφωνήσουν στo: 6988683235 Υπεύθυνος: Σφακιανάκης Μάνος.

Αποστολή Βιογραφικού

Μην ξεχάσετε στο θέμα να συμπληρώσετε το όνομα της θέσης για την οποία ενδιαφέρεστε και να αναφέρετε ότι είστε σπουδαστές/απόφοιτοι της Kappa Studies