Τα τρόφιμα φυτικής προέλευσης έχουν κατακλύσει την αγορά τα τελευταία χρόνια. Ο βιγκανισμός έχει ήδη γίνει κοινός, με το 2% του πληθυσμού να ισχυρίζεται ότι είναι vegan. Η plant-based δίατροφή είναι πολύ πιο βιώσιμη από της ζωικής προέλευσης διατροφής καθώς έχει μικρότερο αντίκτυπο στο περιβάλλον. Υπάρχει εναλλακτική λύση για κάθε επιβλαβή χρήση ζώων. Το να είσαι vegan μπορεί να σε βοηθήσει να παραμείνεις ανοιχτός και πρόθυμος να αλλάξεις
Η Kappa Studies καινοτoμείγια ακόμη μία φορά με ένα νέο πρόγραμμα εκπαίδευσης Vegan Μαγειρική & Ζαχαροπλαστική – Αρτοποιία. Οι έμπειροι καθηγητές σε εκπαιδεύουν σε όλες τις παραδοσιακές & σύγχρονες τεχνικές, δημιουργώντας γαστρονομικές δημιουργίες, γλυκά & αρτοποιήματα με ποιοτικές vegan επιλογές.
Το πρόγραμμα είναι διαμορφωμένο για όσους επιθυμούν να κάνουν καριέρα στη Vegan εστίαση, για chefs, pastry chefs που επιθυμούν να εμβαθύνουν και να εκσυγχρονίσουν τις γνώσεις τους άλλα και σε όσους θέλουν να μάθουν να μαγειρεύουν υγιεινά.
Σε ποιους απευθύνεται: σε όποιον ενδιαφέρεται για την υγιεινή vegan διατροφή, σε απόφοιτους του τομέα εστίασης & επισιτισμού, σε επαγγελματίες μάγειρες και ζαχαροπλάστες, σε ερασιτέχνες που επιθυμούν να μυηθούν στην υγιεινή διατροφή, σε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων εστίασης και ζαχαροπλαστείων.