Beans, nuts and avocados. Sources of Vegetable Protein for Vegan Food.

Τα τρόφιμα φυτικής προέλευσης έχουν κατακλύσει την αγορά τα τελευταία χρόνια. Ο βιγκανισμός έχει ήδη γίνει κοινός, με το 2% του πληθυσμού να ισχυρίζεται ότι είναι vegan. Η plant-based δίατροφή είναι πολύ πιο βιώσιμη από της ζωικής προέλευσης διατροφής καθώς έχει μικρότερο αντίκτυπο στο περιβάλλον. Υπάρχει εναλλακτική λύση για κάθε επιβλαβή χρήση ζώων. Το να είσαι vegan μπορεί να σε βοηθήσει να παραμείνεις ανοιχτός και πρόθυμος να αλλάξεις

Η Kappa Studies καινοτoμείγια ακόμη μία φορά με ένα νέο πρόγραμμα εκπαίδευσης Vegan Μαγειρική & Ζαχαροπλαστική – Αρτοποιία. Οι έμπειροι καθηγητές σε εκπαιδεύουν σε όλες τις παραδοσιακές & σύγχρονες τεχνικές, δημιουργώντας γαστρονομικές δημιουργίες, γλυκά & αρτοποιήματα με ποιοτικές vegan επιλογές.

Το πρόγραμμα είναι διαμορφωμένο για όσους επιθυμούν να κάνουν καριέρα στη Vegan εστίαση, για chefs, pastry chefs που επιθυμούν να εμβαθύνουν και να εκσυγχρονίσουν τις γνώσεις τους άλλα και σε όσους θέλουν να μάθουν να μαγειρεύουν υγιεινά.

Σε ποιους απευθύνεται: σε όποιον ενδιαφέρεται για την υγιεινή vegan διατροφή, σε απόφοιτους του τομέα εστίασης & επισιτισμού, σε επαγγελματίες μάγειρες και ζαχαροπλάστες, σε ερασιτέχνες που επιθυμούν να μυηθούν στην υγιεινή διατροφή, σε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων εστίασης και ζαχαροπλαστείων.

ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

  • Εισαγωγή (Ιστορική αναδρομή στο Βιγκανισμό)
  • Βασικός εξοπλισμός Κουζίνας
  • Γαστρονομικές Ορολογίες
  • Τεχνικές Εγκαταστάσεις Χώρων Εστίασης
  • Φιλοσοφία του zero waste
  • Συνδυασμός πρώτων υλών – θρεπτικών συστατικών
  • Φυτικό γάλα και τυριά
  • Χειροποιήτα Φυτικά Τυρία
  • Φυτικά λίπη και έλαια
  • Συσκευασία Προϊόντων
  • Σούπες
  • Τεχνικές Fake Meat & Fake Fish
  • Κρύα Κουζίνα
  • Ζεστή Κουζίνα
  • Street Food
  • Vegan πρωινά (Vegan Brunch)
  • Υγιεινή και Ασφάλεια
  • Κρητική Κουζίνα Vegan
  • Γλυκαντικά
  • Υποκατάστατα Αυγών
  • Γλυκά με έμφαση στην υγιεινή διατροφή
  • Διάφορες κρέμες (πανακότα, κρεμ μπρουλέ, καραμελέ, κ.α)
  • Γλυκά ψυγείου – Φούρνου
  • Τούρτες ζαχαρόπαστα
  • Παγωτά (βανίλια, σοκολάτα, κ.α)
  • Υγιεινή και Ασφάλεια
  • Τάρτες & Ταρτάκια
  • Παραδοσιακά Γλυκά
  • Εστιατορικά γλυκά & Banquet desserts
  • Σιροπιαστά
  • Μπισκότα
  • Διογκωτικές Ουσίες
  • Γλυκά χωρίς Γλουτένη
  • Διαιτική & Διατροφή
  • Αρτοποιήματα
  • Vegan εφαρμογές στους χώρους εστίασης & αλλεργίες (γλουτένη)
  • Νομοθεσία Vegan
  • Κοστολόγιο
  • ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

    Συνολική Διάρκεια Προγράμματος:

    Τμήματα Ολιγομελή: Πρωινά & Απογευματινά

    Έναρξη Μαθημάτων:
    Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2810 361361 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας.

    Ευκολίες Πληρωμών: Η πληρωμή των διδάκτρων γίνεται σε άτοκες μηνιαίες δόσεις.

    Δικαιολογητικά για Εγγραφή

    • Φωτοτυπία ταυτότητας
    • 2 έγχρωμες φωτογραφίες (μέγεθος διαβατηρίου)
    • ΑΦΜ
    • ΑΜΚΑ