image

 

Τα τελευταία χρόνια το επάγγελμα του bartender βρίσκεται σε άνθηση σε παγκόσμιο επίπεδο με ευφάνταστες τεχνικές και νέες γεύσεις που έρχονται συνεχώς στο προσκήνιο.

H Kappa Studies δημιουργεί μαζί με τον γνωστό Bartender – Mixologist Βασιλειάδη Σταύρο ένα υψηλού πρόγραμμα εκπαίδευσης για επαγγελματίες bartenders με γερές βάσεις. Ο Bartender – Mixologist θα εκπαιδεύσει τους αυριανούς πρωταγωνιστές των μπαρ καθώς θα μοιραστεί τα μυστικά ενός καλού bartender και τις νέες τεχνικές, στο συνεχώς αναπτυσσόμενο κόσμο της Ελληνικής γαστρονομικής σκηνής.

Ο στόχος του προγράμματος είναι τόσο η επιμόρφωση όσο και η επαγγελματική εξέλιξη όσων επιλέγουν το γοητευτικό αλλά και απαιτητικό επάγγελμα του bartender. Δίνει στους συμμετέχοντες τις γνώσεις που απαιτούνται για να δουλεύουν αποτελεσματικά ως bartenders σε bar, cafe (ως bartender) εστιατόριο ή ξενοδοχείο.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε αρχάριους, σε επαγγελματίες Bartenders με μικρή ή μεγάλη εμπειρία που θέλουν να ενταχθούν δυναμικά σε οποιαδήποτε ξενοδοχειακή / τουριστική ή επισιτιστική μονάδα και σε ιδιοκτήτες bar που θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και τελειοποιήσουν τις υπηρεσίες που προσφέρουν.

  • Ειδικά σχεδιασμένη δομή μαθημάτων.
  • Θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα bartending.
  • Επιπλέον θεωρητικά μαθήματα για την υγεία και ασφάλεια στην εργασία. Απαραίτητες γνώσεις που πρέπει να κατέχει κάθε επαγγελματίας .
  • Το πρόγραμμα πραγματοποιείται σε σύγχρονο εργαστήριο (bar, κελάρι) όπου ο χώρος είναι κατάλληλα διαμορφωμένος και διαθέτει όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό, προκειμένου οι εκπαιδευόμενοι μέσα από την πράξη να αποκτήσουν όλες τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για το συγκεκριμένο επάγγελμα.

  • Με το πέρας του προγράμματος όλοι οι συμμετέχοντες λαμβάνουν βεβαίωση παρακολούθησης από το πιστοποιημένο κέντρο Δια Βίου Μάθησης από τον ΕΟΠΠΕΠ (κωδικό αδείας 2000483).
  • Προετοιμασία για συμμετοχή στις εξετάσεις της ACTA για την απόκτηση πιστοποίησης .

360 F 152205820 Jhpm6KyrmJiBtTXtAcPK3j80qKaMYTyi

Εισηγητής Προγράμματος

Ο Σταύρος Βασιλειάδης είναι απόφοιτος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Ηρακλείου, όπως και της Aristocrat (professional bartenders training), ενώ έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων από κορυφαίους Έλληνες και ξένους γκουρού στο χώρο του Bar. Η επαγγελματική του εμπειρία μετράει 30 χρόνια. Έχει περισσότερες από 20 συμμετοχές σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα Cocktail με πολλές σημαντικές διακρίσεις. Είναι Μέλος της ΕΜΕ (Hellenic Bartender Association) από το 1996 και Brand Ambassador διάφορων ποτών εδώ και αρκετά χρόνια για όλη την Κρήτη. Τα τελευταία χρόνια εμφανίζεται συχνά σε τηλεοπτικές εκπομπές, διοργανώνει θεματικές κρουαζιέρες με ιστιοφόρο (Cocktail Cruises), ενώ εργάζεται σε επιχείρηση στην πόλη του Ηρακλείου. Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής από: ACTA – ΕΟΠΠΕΠ – ΛΑΕΚ. Στο εκπαιδευτικό προσωπικό της Kappa Studies εντάχθηκε το 2014, διδάσκοντας το μάθημα του Bar, παρέχοντας παράλληλα σεμινάρια τόσο σε σπουδαστές όσο και σε επαγγελματίες.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Συνολική Διάρκεια Προγράμματος: 60 ώρες

Τμήματα Ολιγομελή

Έναρξη Μαθημάτων:
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2810361361 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας.

Ευκολίες Πληρωμών: Η πληρωμή των διδάκτρων γίνεται σε άτοκες μηνιαίες δόσεις.

Δικαιολογητικά για Εγγραφή

 • Φωτοτυπία ταυτότητας
 • 2 έγχρωμες φωτογραφίες (μέγεθος διαβατηρίου)
 • ΑΦΜ
 • ΑΜΚΑ