epeksergasia kreatos iek kappastudies
Kappastudies

Σεμινάρια Κρεοπωλών – Κρεοκοπτών

Η Kappa Studies υλοποιεί εξειδικευμένα σεμινάρια για κρεοπώλεις – κρεοκόπτες. 

ΝΕΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 

“ΓΙΟΡΤΙΝΑ ΚΡΕΑΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ – ΣΤΗΣΙΜΟ ΓΙΟΡΤΙΝΗΣ ΒΙΤΡΙΝΑΣ”

Ένα μοναδικό σεμινάριο με θέμα «Γιορτινά Κρεατοσκευάσματα – Στήσιμο Γιορτινής Βιτρίνας Κρεοπωλείου» με τον master butcher Βαγγέλη Κουρουπάκη! Ο chef Κώστας Φραγκιαδάκης θα δώσει χρήσιμες συμβουλές για την μαγειρική αξιοποίηση των κρεατοσκευασμάτων,  έτσι ώστε να μπορείτε να ενημερώνετε τους πελάτες σας!

Οι γιορτές πλησιάζουν, μάθετε να παρασκευάζετε ιδιαίτερα γιορτινά κρεατοσκευάσματα με αγνές πρώτες ύλες έτοιμα για ψήσιμο! Μια ιδανική λύση για τους πελάτες σας! Αποκτήστε γνώσεις για το στήσιμο της γιορτινής βιτρίνας του μαγαζιού σας, κερδίζοντας και τους πιο απαιτητικούς!

Το σεμινάριο απευθύνεται σε αποφοίτους του τμήματος κρεοπωλών – κρεοκοπτών, σε επιχειρηματίες και επαγγελματίες του είδους!

Με το πέρας του σεμιναρίου όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν συνταγολόγιο των κρεατοσκευασμάτων, καθώς και βεβαίωση παρακολούθησης από το πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης της Kappa Studies Επιπέδου 2.

Ισχύει ειδική έκπτωση για την έγκυρη κατοχύρωση της θέσης συμμετοχής και ειδική έκπτωση για σπουδαστές και αποφοίτους της ειδικότητας «κρεοπωλών – κρεοκοπτών» της Kappa Studies.

Ενότητες Σεμιναρίου

  • Τεχνικές και μυστικά στησίματος γιορτινής βιτρίνας κρεοπωλείου
  • Κοτόπουλο φωλιές γεμιστό με φάρσα τυριών και μπέικον
  • Κοτόπουλο ρολό με γέμιση προσούτο και γραβιέρα
  • Κοτόπουλο ολόκληρο με χριστουγεννιάτικη γέμιση
  • Χοιρινό ψαρονέφρι γεμιστό με χριστουγεννιάτικη γέμιση
  • Χοιρινό καρέ γεμιστό με τυριά, καπνιστό ζαμπόν και μανιτάρια
  • Χοιρινό ρολό με εορταστική γέμιση
  • Χοιρινός λαιμός με εσπεριδοειδή
  • Ρολίνια μοσχάρι με λιαστή ντομάτα και φέτα
  • Πουγκάκι μοσχάρι με σωταρισμένα λαχανικά

Ημερομηνία Διεξαγωγής Σεμιναρίου:

Ώρα:

Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες 2810 361361 ή συμπληρώνοντας την φόρμα που θα βρείτε πατώντας εδώ.

Η KAPPA STUDIES είναι αναγνωρισμένη Σχολή Επαγγελμάτων Κρέατος από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας, Θρησκευμάτων και από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με αριθμό ΦΕΚΒ’1970/01.06.2018 δίνοντας Πιστοποίηση Κρεοπώλη σε όσους επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά ανοίγοντας το δικό τους Κρεοπωλείο ή να ασχοληθούν με την κοπή, την επεξεργασία και την παραγωγή προϊόντων κρέατος.

Διοργανώνονται και τμήματα για επιχειρήσεις (supermarkets, επιχειρήσεις επεξεργασίας κρέατος κτλ). Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 2810361361 .