Προγράμματα για Επαγγελματίες

TΑΧΥΡΥΘΜΟ Πρόγραμμα VEGAN μΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

Το πρόγραμμα είναι διαμορφωμένο για όσους επιθυμούν να κάνουν καριέρα στη Vegan εστίαση, για chefs, pastry chefs που επιθυμούν να εμβαθύνουν και να εκσυγχρονίσουν τις γνώσεις τους άλλα και σε όσους θέλουν να μάθουν να μαγειρεύουν υγιεινά.

TΑΧΥΡΥΘΜΟ Πρόγραμμα VEGAN ΖαΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

Το πρόγραμμα είναι διαμορφωμένο για όσους επιθυμούν να κάνουν καριέρα στη Vegan ζαχαροπλαστική τέχνη, για pastry chefs που επιθυμούν να εμβαθύνουν και να εκσυγχρονίσουν τις γνώσεις τους άλλα και σε όσους θέλουν να μυηθούν στον υγιεινό τρόπο ζωής.

TΑΧΥΡΥΘΜΟ Πρόγραμμα VEGAN μΑΓΕΙΡΙΚΗΣ & ΖαΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

Η Kappa Studies καινοτόμοι για ακόμη μία φορά με ένα νέο πρόγραμμα εκπαίδευσης Vegan Ζαχαροπλαστική – Αρτοποιία. Οι έμπειροι καθηγητές σε εκπαιδεύουν σε όλες τις παραδοσιακές & σύγχρονες τεχνικές, δημιουργώντας γλυκά & αρτοποιήματα με ποιοτικές vegan επιλογές.

Στα εξειδικευμένα Vegan ο καταρτιζόμενος αποκτά την πρακτική τεχνογνωσία, τις θεωρητικές γνώσεις τα βασικά μυστικά της σύγχρονης Vegan Κουζίνας.

Μαζί θα συνθέσουμε τα δικά μας μενού και θα βοηθήσουμε τους ερασιτέχνες αλλά και τους επαγγελματίες του χορού να μπορούν να στηρίξουν στα μενού τους πολλές συνταγές βίγκαν και χορτοφαγίας.

Προγραμμα μετεκπαιδευσησ κρεοπωλων

Το τμήμα θα λειτουργήσει με το νέο Ακαδημαικό έτος για περισσσότερες πληροφορίες καλέστε στα τηλέφωνα της Σχολής.