Προσωπικό για την σεζόν ’23 “I RESORT BEACH HOTEL & SPA”

bliss restaurant

Το “I RESORT BEACH HOTEL & SPA”  είναι ένα ξενοδοχείο 5* στη Σταλίδα, το οποίο εμπιστεύονται χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ευρώπη κάθε χρόνο. Βρίσκεται μπροστά στην παραλία της Σταλίδας, διαθέτει 227 δωμάτια, 28 από αυτά είναι Σουίτες (4 με ιδιωτική πισίνα) και 7 πισίνες συνολικά. Επίσης, στην διάθεση των πελατών βρίσκονται: 4 εστιατόρια, 1 Κεντρικό μπαρ, 2 Pool Bar και εξυπηρετούμε με 24ωρο room service. Στις εγκαταστάσεις περιλαμβάνονται εξωτερικό ιδιωτικό πάρκινγκ, 1 γήπεδο τένις και το Κέντρο Ευεξίας – SPA. Το ξενοδοχείο είναι διαπιστευμένο με πιστοποιητικό κατάταξης του Ξ.Ε.Ε. ως 5*, λειτουργεί κατά ISO 9001:2015, ISO 22000:2018, HACCP, ISO 14001:2015 και διαθέτει το σήμα «Ελληνικό Πρωϊνό».

Στόχος μας είναι η παροχή υψηλών υπηρεσιών και Ελληνικής φιλοξενίας στους καλεσμένους μας.

Οι Προϊστάμενοι των τμημάτων μας είναι άρτια καταρτισμένοι με πολυετή εμπειρία και είναι έτοιμοι να βοηθήσουν τους σπουδαστές στα πρώτα τους βήματα.

Αναζητά για την σεζόν 2023:

  • Β και Γ Μάγειρα για Ζεστή και Κρύα Κουζίνα
  • Β Ζαχαροπλάστη
  • Καμαριέρες
  • Σερβιτόρους.

Όσοι ενδιαφέρονται για μια επαγγελματική συνεργασία με το ξενοδοχείο μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους στο emailmanager@iresortbeachhotel.com ή να τηλεφωνήσουν στo: 2897502243.

Αποστολή Βιογραφικού

 

Μην ξεχάσετε στο θέμα να συμπληρώσετε το όνομα της θέσης για την οποία ενδιαφέρεστε και να αναφέρετε ότι είστε σπουδαστές/απόφοιτοι της Kappa Studies