22 Χρόνια Εμπειρίας! Άριστη θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση! Περιζήτητοι Επαγγελματίες!

Το ΙΕΚ KAPPA STUDIES είναι μια πιστοποιημένη επαγγελματική σχολή από το Υπουργείο Παιδείας στους τομείς της Μαγειρικής Τέχνης, Ζαχαροπλαστικής Τέχνης, Ξενοδοχειακού Management και Γαλακτοκομίας & Τυροκομίας. Καθώς επίσης η Kappa Studies είναι αναγνωρισμένη Σχολή Επαγγελμάτων Κρέατος από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας, Θρησκευμάτων και από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Φτάνοντας τα 22 χρόνια εμπειρίας μας στον εκπαιδευτικό χώρο και καταρτίζοντας όλα αυτά τα χρόνια επαγγελματίες, η Kappa Studies συντελεί στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος και γενικότερα στον τομέα των επισιτιστικών επιχειρήσεων.

Με νέες εγκαταστάσεις, το ΙΕΚ Κappa Studies πρωτοπορεί έχοντας ατομικές θέσεις εργασίας για κάθε σπουδαστή, θέτοντας ως στόχο, από την πρώτη κιόλας στιγμή, την άμεση επαφή με το μελλοντικό επαγγελματικό περιβάλλον.

Το ΙΕΚ Kappa Studies έχει σχεδιάσει ένα #μονοετές πρόγραμμα #Ζαχαροπλαστικής Τέχνης,  για απόφοιτους όλων των σχολών #μαγειρικής που θέλουν να έχουν όλα τ’ απαραίτητα εφόδια ενός πετυχημένου επαγγελματία #ζαχαροπλάστη και να πιστοποιήσουν το επίπεδο της γνώσης τους με βάση τα ελληνικά και διεθνή πρότυπα .

Οι #συμμετέχοντες με την άριστη καθοδήγηση των εκπαιδευτών θα μπορέσουν να αποκτήσουν γνώσεις και εμπειρία στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις με όλο τον εξοπλισμό ενός #ζαχαροπλαστείου για να τη χρησιμοποιήσουν στη σταδιοδρομία τους.

Το #πρόγραμμα περιλαμβάνει θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα με περισσότερη έμφαση στην εργαστηριακή εκπαίδευση και δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες που ήδη έχουν συνάφεια με το επάγγελμα να συμμετέχουν στις εξετάσεις  #πιστοποίησης γνώσεων από την #ACTA.

📌 Έναρξη μαθημάτων: Νοέμβριος 2022 

📍Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει ! 

 👆Μπορείτε να μπειτε στο προφιλ μας 🔗(link in bio) για περισσότερες πληροφορίες.

👉Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας:
 ☎️Τηλέφωνο: 2810361361
 📧Ε-mail: education@kappastudies.gr

_____________________________________
#pastrychef #iekkappastudies #education #acta #μονοετέςπρόγραμμα #ζαχαροπλαστικής #quality #cooking #iekheraklion
Το ΙΕΚ Kappa Studies έχει σχεδιάσει ένα #μονοετές πρόγραμμα #Ζαχαροπλαστικής Τέχνης, για απόφοιτους όλων των σχολών #μαγειρικής που θέλουν να έχουν όλα τ’ απαραίτητα εφόδια ενός πετυχημένου επαγγελματία #ζαχαροπλάστη και να πιστοποιήσουν το επίπεδο της γνώσης τους με βάση τα ελληνικά και διεθνή πρότυπα . Οι #συμμετέχοντες με την άριστη καθοδήγηση των εκπαιδευτών θα μπορέσουν να αποκτήσουν γνώσεις και εμπειρία στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις με όλο τον εξοπλισμό ενός #ζαχαροπλαστείου για να τη χρησιμοποιήσουν στη σταδιοδρομία τους. Το #πρόγραμμα περιλαμβάνει θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα με περισσότερη έμφαση στην εργαστηριακή εκπαίδευση και δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες που ήδη έχουν συνάφεια με το επάγγελμα να συμμετέχουν στις εξετάσεις #πιστοποίησης γνώσεων από την #ACTA. 📌 Έναρξη μαθημάτων: Νοέμβριος 2022 📍Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει ! 👆Μπορείτε να μπειτε στο προφιλ μας 🔗(link in bio) για περισσότερες πληροφορίες. 👉Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας: ☎️Τηλέφωνο: 2810361361 📧Ε-mail: education@kappastudies.gr _____________________________________ #pastrychef #iekkappastudies #education #acta #μονοετέςπρόγραμμα #ζαχαροπλαστικής #quality #cooking #iekheraklion
Η Σχολή Κappa Studies δημιούργησε ένα νέο #ταχύρυθμο πρόγραμμα Front Office #Management που στοχεύει στην κάλυψη των αναγκών για εκπαίδευση και κατάρτιση εξειδικευμένου προσωπικού των ξενοδοχειακών #επιχειρήσεων και πιο συγκεκριμένα στο τμήμα Υποδοχής – #Κρατήσεων (Reception).
Τα μαθήματα διδάσκονται από επαγγελματίες του χώρου, οι οποίοι μεταδίδουν με επιτυχία στους #σπουδαστές τις γνώσεις αλλά και την αγάπη τους για το επάγγελμα.

Το πρόγραμμα απευθύνεται:

✅Σε άτομα που επιθυμούν να εργαστούν στο τμήμα της υποδοχής σε κάθε μορφή #ξενοδοχειακής μονάδας ή τουριστικό κατάλυμα.
✅Σε επαγγελματίες – ιδιοκτήτες τουριστικής μονάδας.
✅Σε άτομα που επιθυμούν να διευρύνουν και να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους σχετικά με την αποτελεσματική λειτουργία του τμήματος της #υποδοχής.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος οι απόφοιτοι λαμβάνουν κατόπιν εξετάσεων, #Πιστοποιητικό Σπουδών Κέντρου Δια Βίου Μάθησης από τον #ΕΟΠΠΕΠ και μπορούν να πάρουν μέρος στις εξετάσεις πιστοποίησης της #ACTA.

📌Έναρξη μαθημάτων: 15/11/2022 

📎Εγγραφές που θα πραγματοποιηθούν μέχρι 15/10/2022 θα έχουν ειδική έκπτωση❗

👆Μπορείτε να μπειτε στο προφιλ μας 🔗(link in bio) για περισσότερες πληροφορίες.

Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας:
☎️Τηλέφωνο: 2810361361
📧Ε-mail: education@kappastudies.gr

_____________________________________
#iekkappastudies #iek #education #frontoffice_management #hotel
#ταχύρυθμο_πρόγραμμα #kappastudies #iekcrete #hospitality #reception
Η Σχολή Κappa Studies δημιούργησε ένα νέο #ταχύρυθμο πρόγραμμα Front Office #Management που στοχεύει στην κάλυψη των αναγκών για εκπαίδευση και κατάρτιση εξειδικευμένου προσωπικού των ξενοδοχειακών #επιχειρήσεων και πιο συγκεκριμένα στο τμήμα Υποδοχής – #Κρατήσεων (Reception). Τα μαθήματα διδάσκονται από επαγγελματίες του χώρου, οι οποίοι μεταδίδουν με επιτυχία στους #σπουδαστές τις γνώσεις αλλά και την αγάπη τους για το επάγγελμα. Το πρόγραμμα απευθύνεται: ✅Σε άτομα που επιθυμούν να εργαστούν στο τμήμα της υποδοχής σε κάθε μορφή #ξενοδοχειακής μονάδας ή τουριστικό κατάλυμα. ✅Σε επαγγελματίες – ιδιοκτήτες τουριστικής μονάδας. ✅Σε άτομα που επιθυμούν να διευρύνουν και να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους σχετικά με την αποτελεσματική λειτουργία του τμήματος της #υποδοχής. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος οι απόφοιτοι λαμβάνουν κατόπιν εξετάσεων, #Πιστοποιητικό Σπουδών Κέντρου Δια Βίου Μάθησης από τον #ΕΟΠΠΕΠ και μπορούν να πάρουν μέρος στις εξετάσεις πιστοποίησης της #ACTA. 📌Έναρξη μαθημάτων: 15/11/2022 📎Εγγραφές που θα πραγματοποιηθούν μέχρι 15/10/2022 θα έχουν ειδική έκπτωση❗ 👆Μπορείτε να μπειτε στο προφιλ μας 🔗(link in bio) για περισσότερες πληροφορίες. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας: ☎️Τηλέφωνο: 2810361361 📧Ε-mail: education@kappastudies.gr _____________________________________ #iekkappastudies #iek #education #frontoffice_management #hotel #ταχύρυθμο_πρόγραμμα #kappastudies #iekcrete #hospitality #reception
Θέλεις να αποκτήσεις πτυχίο αναγνωρισμένο σε Ελλάδα και εξωτερικό; Κάνε το σωστό βήμα και ξεχώρισε στην παγκόσμια τουριστική αγορά!

🔝Σπούδασε Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας στην καλύτερη σχολή της Κρήτης, δίπλα σε καταρτισμένους επαγγελματίες και κάνε το όνειρό σου πραγματικότητα! 

✅Σύγχρονες μέθοδοι κατάρτισης υψηλού επιπέδου. 
✅Μάθηση σε πλήρως εξοπλισμένα και υπερσύγχρονα εργαστήρια. 
✅Δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια και εκπαιδευτικές επισκέψεις. 
✅Δωρεάν μεταφορά των σπουδαστών .
✅Αμειβόμενη Πρακτική. 
✅Άμεση επαγγελματική αποκατάσταση και συνεργασία μ ένα ευρύ δίκτυο επισιτιστικών επιχειρήσεων και ξενοδοχειακών μονάδων .
✅Πτυχίο Αναγνωρισμένο σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

Οι έγγραφες έχουν ξεκινήσει !!!
💯22 χρόνια τώρα μόνο επιτυχίες❗

💻www. Kappastudies.gr
☎️2810361361 

___________________________________
#quality #22years #chef #hotel #management #chef #pastrychef #cooking #bakery #tourism #gastronomy #hospitality #school #iekkappastudies
Θέλεις να αποκτήσεις πτυχίο αναγνωρισμένο σε Ελλάδα και εξωτερικό; Κάνε το σωστό βήμα και ξεχώρισε στην παγκόσμια τουριστική αγορά! 🔝Σπούδασε Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας στην καλύτερη σχολή της Κρήτης, δίπλα σε καταρτισμένους επαγγελματίες και κάνε το όνειρό σου πραγματικότητα! ✅Σύγχρονες μέθοδοι κατάρτισης υψηλού επιπέδου. ✅Μάθηση σε πλήρως εξοπλισμένα και υπερσύγχρονα εργαστήρια. ✅Δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια και εκπαιδευτικές επισκέψεις. ✅Δωρεάν μεταφορά των σπουδαστών . ✅Αμειβόμενη Πρακτική. ✅Άμεση επαγγελματική αποκατάσταση και συνεργασία μ ένα ευρύ δίκτυο επισιτιστικών επιχειρήσεων και ξενοδοχειακών μονάδων . ✅Πτυχίο Αναγνωρισμένο σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Οι έγγραφες έχουν ξεκινήσει !!! 💯22 χρόνια τώρα μόνο επιτυχίες❗ 💻www. Kappastudies.gr ☎️2810361361 ___________________________________ #quality #22years #chef #hotel #management #chef #pastrychef #cooking #bakery #tourism #gastronomy #hospitality #school #iekkappastudies
Σκέφτεσαι να ακολουθήσεις τον κλάδο της αρτοποιίας- ζαχαροπλαστικής ;

🔝Σπούδασε Τεχνικός Ζαχαροπλαστικής Τέχνης (Pastry Chef) στην καλύτερη σχολή της Κρήτης, δίπλα σε καταρτισμένους επαγγελματίες και κάνε το όνειρό σου πραγματικότητα ! 

✅Σύγχρονες μέθοδοι κατάρτισης υψηλού επιπέδου. 
✅Μάθηση σε πλήρως εξοπλισμένα και υπερσύγχρονα εργαστήρια. 
✅Διαρκής επιμόρφωση σε νέες τεχνικές .
✅Ατομικές θέσεις εργασίας και απεριόριστα υλικά και σκεύη. 
✅Δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια και εκπαιδευτικές επισκέψεις. 
✅Δωρεάν μεταφορά των σπουδαστών. 
✅Αμειβόμενη Πρακτική. 
✅Άμεση επαγγελματική αποκατάσταση και συνεργασία μ ένα ευρύ δίκτυο. επισιτιστικών επιχειρήσεων και ξενοδοχειακών μονάδων .
✅ Ειδική τιμή διδάκτρων και εξόφληση σε άτοκες δόσεις.
✅Πτυχίο Αναγνωρισμένο σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

✴ Πρόλαβε Προνομιακές Τιμές στα Δίδακτρα 

Οι έγγραφες έχουν ξεκινήσει !!!
💯22 χρόνια τώρα μόνο επιτυχίες❗️

💻www. kappastudies.gr
☎️2810 361 361 

____________________________________
#quality #22years #chef #hotel #management #chef #pastrychef #cooking #bakery #tourism #gastronomy #hospitality #school #iekkappastudies
Σκέφτεσαι να ακολουθήσεις τον κλάδο της αρτοποιίας- ζαχαροπλαστικής ; 🔝Σπούδασε Τεχνικός Ζαχαροπλαστικής Τέχνης (Pastry Chef) στην καλύτερη σχολή της Κρήτης, δίπλα σε καταρτισμένους επαγγελματίες και κάνε το όνειρό σου πραγματικότητα ! ✅Σύγχρονες μέθοδοι κατάρτισης υψηλού επιπέδου. ✅Μάθηση σε πλήρως εξοπλισμένα και υπερσύγχρονα εργαστήρια. ✅Διαρκής επιμόρφωση σε νέες τεχνικές . ✅Ατομικές θέσεις εργασίας και απεριόριστα υλικά και σκεύη. ✅Δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια και εκπαιδευτικές επισκέψεις. ✅Δωρεάν μεταφορά των σπουδαστών. ✅Αμειβόμενη Πρακτική. ✅Άμεση επαγγελματική αποκατάσταση και συνεργασία μ ένα ευρύ δίκτυο. επισιτιστικών επιχειρήσεων και ξενοδοχειακών μονάδων . ✅ Ειδική τιμή διδάκτρων και εξόφληση σε άτοκες δόσεις. ✅Πτυχίο Αναγνωρισμένο σε Ελλάδα και Εξωτερικό. ✴ Πρόλαβε Προνομιακές Τιμές στα Δίδακτρα Οι έγγραφες έχουν ξεκινήσει !!! 💯22 χρόνια τώρα μόνο επιτυχίες❗️ 💻www. kappastudies.gr ☎️2810 361 361 ____________________________________ #quality #22years #chef #hotel #management #chef #pastrychef #cooking #bakery #tourism #gastronomy #hospitality #school #iekkappastudies