21 Χρόνια Εμπειρίας! Άριστη θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση! Περιζήτητοι Επαγγελματίες!

Το ΙΕΚ KAPPA STUDIES είναι μια πιστοποιημένη επαγγελματική σχολή από το Υπουργείο Παιδείας στους τομείς της Μαγειρικής Τέχνης, Ζαχαροπλαστικής Τέχνης, Ξενοδοχειακού Management και Γαλακτοκομίας & Τυροκομίας. Καθώς επίσης η Kappa Studies είναι αναγνωρισμένη Σχολή Επαγγελμάτων Κρέατος από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας, Θρησκευμάτων και από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Φτάνοντας τα 21 χρόνια εμπειρίας μας στον εκπαιδευτικό χώρο και καταρτίζοντας όλα αυτά τα χρόνια επαγγελματίες, η Kappa Studies συντελεί στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος και γενικότερα στον τομέα των επισιτιστικών επιχειρήσεων.

Με νέες εγκαταστάσεις, το ΙΕΚ Κappa Studies πρωτοπορεί έχοντας ατομικές θέσεις εργασίας για κάθε σπουδαστή, θέτοντας ως στόχο, από την πρώτη κιόλας στιγμή, την άμεση επαφή με το μελλοντικό επαγγελματικό περιβάλλον.

Λίγες μέρες έμειναν! Πρόλαβε να δηλώσεις συμμετοχή!
100 Δωρεάν υποτροφίες για Σπουδές Τουριστικών Επαγγελμάτων!
Ο ξενοδοχειακός κλάδος ενώνεται για την στήριξη της μεγαλύτερης βιομηχανίας του νησιού μας, δίνοντας 100 Δωρεάν Υποτροφίες Διετούς Φοίτησης. Η Kappa Studies σε συνεργασία με ξενοδοχειακές μονάδες της Κρήτης και με την Ένωση Ξενοδόχων Ηρακλείου προσφέρουν 100 Δωρεάν Υποτροφίες δίνοντας την ευκαιρία σε νέους και νέες να σπουδάσουν τουριστικά επαγγέλματα. 
Στηρίζοντας τους νέους του τόπου μας δίνεται μια ευκαιρία ζωής με άμεση και εξασφαλισμένη επαγγελματική αποκατάσταση! Οι 100 Υποτροφίες αφορούν δωρεάν διετή εκπαίδευση στο ΙΕΚ με αναγνωρισμένο κρατικά δίπλωμα.
Οι Υποτροφίες αφορούν τις ειδικότητες:
✅Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης
✅ Τεχνικός Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
✅Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας
Απαραίτητη προϋπόθεση για δήλωση συμμετοχής είναι το απολυτήριο Λυκείου. Για δηλώσεις συμμετοχής επισκεφτείτε το website μας Kappa Studies.gr
Λίγες μέρες έμειναν! Πρόλαβε να δηλώσεις συμμετοχή! 100 Δωρεάν υποτροφίες για Σπουδές Τουριστικών Επαγγελμάτων! Ο ξενοδοχειακός κλάδος ενώνεται για την στήριξη της μεγαλύτερης βιομηχανίας του νησιού μας, δίνοντας 100 Δωρεάν Υποτροφίες Διετούς Φοίτησης. Η Kappa Studies σε συνεργασία με ξενοδοχειακές μονάδες της Κρήτης και με την Ένωση Ξενοδόχων Ηρακλείου προσφέρουν 100 Δωρεάν Υποτροφίες δίνοντας την ευκαιρία σε νέους και νέες να σπουδάσουν τουριστικά επαγγέλματα. Στηρίζοντας τους νέους του τόπου μας δίνεται μια ευκαιρία ζωής με άμεση και εξασφαλισμένη επαγγελματική αποκατάσταση! Οι 100 Υποτροφίες αφορούν δωρεάν διετή εκπαίδευση στο ΙΕΚ με αναγνωρισμένο κρατικά δίπλωμα. Οι Υποτροφίες αφορούν τις ειδικότητες: ✅Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης ✅ Τεχνικός Ζαχαροπλαστικής Τέχνης ✅Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας Απαραίτητη προϋπόθεση για δήλωση συμμετοχής είναι το απολυτήριο Λυκείου. Για δηλώσεις συμμετοχής επισκεφτείτε το website μας Kappa Studies.gr