Έναρξη Μαθημάτων Ταχύρρυθμου Τμήματος Γαλακτοκομίας- Τυροκομίας
Συνέχισε την μεγάλη παράδοση του τόπου μας, σπούδασε στην πρώτη Γαλακτοκομική Σχολή της Κρήτης, στις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της KAPPA STUDIES, γίνε ένας επιτυχημένος τυροκόμος. Ένα πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για όσους ασχολούνται ή ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με την Οικοτεχνική Τυροκομία. Ειδικά σχεδιασμένη δομή θεωρητικών και πρακτικών μαθημάτων. Στον κάθε συμμετέχοντα παρέχεται γάλα, πρώτες ύλες και εξοπλισμός έτσι ώστε σε κάθε πρακτικό μάθημα να παρασκευάζει το δικό του τυρί.
ΕΝΟΤΗΤΕΣ
- Ζώνη γάλακτος – παραλαβή γάλακτος
- Ανάλυση γάλακτος
- Παραγωγική διαδικασία γαλακτοκομικών προϊόντων
- Παραγωγή άλμης
- Ωρίμανση προϊόντων
- Συσκευασία προϊόντων
- Μηχανολογικός εξοπλισμός τυροκομείου
- Τεχνολογία γάλακτος και προϊόντων
- Παρασκευή προϊόντων γάλακτος
- Σκληρά τυριά: κεφαλοτύρι, κεφαλοτύρι με μπαχάρια, κεφαλογραβιέρα, γραβιέρα
- Μαλακά τυριά: λευκό τυρί – φέτα, τυροζούλι, τυροζούλι με μπαχάρια, παραδοσιακό γιαούρτι, παραδοσιακό γιαούρτι στραγγιστό, αϊράνι, κεφίρ
- Προϊόντα Τυρογάλακτος: μυζήθρα γλυκιά, ξινομυζήθρα, ανθότυρος ξερός, μανούρι
- Κρεμώδη τυριά: ξύγαλο, γαλομυζήθρα, πυχτόγαλο, φρέσκια μαλάκα
- Κρεμώδη: ρυζόγαλο, κρέμα βανίλια, κρέμα σοκολάτα,
- Παγωτό με φρέσκο γάλα
Διάρκεια: 4 Μήνες
Έναρξη Μαθημάτων 2 Νοεμβρίου 2020
Με το πέρας του προγράμματος όλοι οι συμμετέχοντες λαμβάνουν βεβαίωση παρακολούθησης από το πιστοποιημένο κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2 από τον ΕΟΠΠΕΠ (κωδικό αδείας 2000483).
ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Οι εγγραφές για την κατοχύρωση θέσης έχουν ξεκινήσει.
Καταβολή διδάκτρων σε άτοκες μηνιαίες δόσεις
Λόγω των ατομικών θέσεων στα εργαστήρια μας οι εγγραφές λήγουν με την πλήρωση των θέσεων.
Πληροφορίες για εγγραφές στα τηλέφωνα: 2810361361 – 6942985002