ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΑΣ -ΤΥΡΟΚΟΜΙΑΣ

 

Συνέχισε την μεγάλη παράδοση του τόπου μας, σπούδασε στην πρώτη Γαλακτοκομική Σχολή της Κρήτης,  στις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της  KAPPA STUDIES, γίνε ένας επιτυχημένος τυροκόμος. Ένα πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για όσους ασχολούνται ή ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με την Οικοτεχνική Τυροκομία. Ειδικά σχεδιασμένη δομή θεωρητικών και πρακτικών μαθημάτων. Στον κάθε συμμετέχοντα παρέχεται γάλα, πρώτες ύλες και εξοπλισμός έτσι ώστε σε κάθε πρακτικό μάθημα να παρασκευάζει το δικό του τυρί.

ΕΝΟΤΗΤΕΣ

Ζώνη γάλακτος – παραλαβή γάλακτος

Ανάλυση γάλακτος

Παραγωγική διαδικασία γαλακτοκομικών προϊόντων

Παραγωγή άλμης

Ωρίμανση προϊόντων

Συσκευασία προϊόντων

Μηχανολογικός εξοπλισμός τυροκομείου

Τεχνολογία γάλακτος και προϊόντων

Παρασκευή προϊόντων γάλακτος

Σκληρά τυριά: κεφαλοτύρι, κεφαλοτύρι με μπαχάρια, κεφαλογραβιέρα, γραβιέρα

Μαλακά τυριά: λευκό τυρί – φέτα, τυροζούλι, τυροζούλι με μπαχάρια, παραδοσιακό γιαούρτι, παραδοσιακό γιαούρτι στραγγιστό, αϊράνι, κεφίρ

Προϊόντα Τυρογάλακτος: μυζήθρα γλυκιά, ξινομυζήθρα, ανθότυρος ξερός, μανούρι

Κρεμώδη τυριά: ξύγαλο, γαλομυζήθρα, πυχτόγαλο, φρέσκια μαλάκα

Κρεμώδη: ρυζόγαλο, κρέμα βανίλια, κρέμα σοκολάτα,

Παγωτό με φρέσκο γάλα

 

Διάρκεια: 4 Μήνες

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Οι εγγραφές για την κατοχύρωση θέσης έχουν ξεκινήσει.

Έκπτωση 500€ για εγγραφές μέχρι 28 Ιουλίου!

Για την κατοχύρωση της Έκπτωσης και της θέσης τηρείται σειρά προτεραιότητας. 

Καταβολή διδάκτρων σε άτοκες μηνιαίες δόσεις

Λόγω των ατομικών θέσεων στα εργαστήρια μας οι εγγραφές λήγουν με την πλήρωση των θέσεων.

Πληροφορίες για εγγραφές στα τηλέφωνα: 2810361361 - 6942985002

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ

Ονομα είναι υποχρεωτικό
Επιθετο είναι υποχρεωτικό
Email είναι υποχρεωτικό
Ημ/νια γεννησης είναι υποχρεωτικό
Τηλεφωνο είναι υποχρεωτικό
Κινητο είναι υποχρεωτικό

Τα πεδία με " * " είναι υποχρεωτικά.