ΤΕΡΙΝΕΣ ΖΕΣΤΕΣ - ΚΡΥΕΣ

Σεμινάριο Μαγειρικής με θέμα «Τερίνες Ζεστές - Κρύες» με τον chef Σιδέρη Αποστόλη! Ένα πολύ ιδιαίτερο σεμινάριο στο οποίο οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να παρασκευάζουν κρύες και ζεστές σάλτσες Το σεμινάριο απευθύνεται και σε αρχάριους. 

Ενότητες:
Τερίνα λαχανικών με φρέσκια κρητική μυζήθρα και ωριμασμένο κεφαλοτύρι

Τερίνα με προσούτο Πάρμας, πατάτα, μελιτζάνα, φρέσκια μοτσαρέλα, ντομάτα και βασιλικό

Τερίνα διπλή με γλυκιά κολοκύθα με πετιμέζι και κρέμα ανθότυρο με πετιμέζι

Τερίνα φουά γκρα πάπιας με ψητό παντζάρι και κρέμα πορτοκάλι γλασέ


Ημερομηνία Διεξαγωγής Σεμιναρίου: Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου

Ώρα: 10:00 – 13:00
Διάρκεια: 3 Ώρες

Κόστος: 50€
Βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίου με την εγγύηση του ονόματος της Kappa Studies.
Για τους απόφοιτους της Kappa Studies ισχύει Έκπτωση 50%

 

 

Chef Σιδέρης Αποστόλης

Απόφοιτος  ΣΤΕ Βάρκιζας

Ζει και εργάζεται μόνιμα στην Κρήτη ως Executive Chef από το 1998 για 12 χρόνια στο Out of the Blue Capsis Hotel, 4 χρόνια στην Event Catering,   4 χρόνια στο Galaxy Hotel, και τα τελευταία 4 χρόνια  στο Kernos Beach.

Τα 3 τελευταία χρόνια διδάσκει στο I.IEK Kappa Studies.

“Με το πέρασμα του χρόνου κατάλαβα ότι δεν θα μπορούσα να ασχοληθώ, με κάποιο άλλο επάγγελμα από την μαγειρική την οποία λατρεύω και προσπαθώ να μεταφέρω τις γνώσεις μου και το  πάθος μου,  στους σπουδαστές τις Kappa Studies.”

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ

Ονομα είναι υποχρεωτικό
Επιθετο είναι υποχρεωτικό
Email είναι υποχρεωτικό
Ημ/νια γεννησης είναι υποχρεωτικό
Τηλεφωνο είναι υποχρεωτικό
Κινητο είναι υποχρεωτικό

Τα πεδία με " * " είναι υποχρεωτικά.