ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

Η Kappa Studies σχεδίασε ένα καινοτόμο ταχύρρυθμο πρόγραμμα για τους λάτρεις της ζαχαροπλαστικής και της αρτοποιίας. Ειδικά διαμορφωμένο για όσους θέλουν να γνωρίσουν την τέχνη και τις τεχνικές της ζαχαροπλαστικής ή εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους. 

Το ταχύρρυθμο πρόγραμμα περιλαμβάνει θεωρητικά και πληθώρα πρακτικών μαθημάτων. Κατά τα πρακτικά μαθήματα ο κάθε συμμετέχοντας παρασκευάζει γλυκά με πρώτες ύλες που παρέχονται από την Kappa Studies. Στόχος μας με το πέρας του ταχύρρυθμου προγράμματος ζαχαροπλαστικής - αρτοποιίας, οι συμμετέχοντες να είναι σε θέση να εφαρμόσουν όλες τις τεχνικές και να παρασκευάσουν όλες τις συνταγές που διδάχθηκαν.

Ενότητες

Είδη κέικ και toppings

Διάφορα είδη παραδοσιακών μπισκότων

Βάσεις για τούρτες και πάστες

Γεμίσεις για τούρτες και πάστες

Διάφορα είδη μους

Επικαλύψεις και γλασάζ

Διάφορες ζύμες (choux, éclair, κουρού κ.α.)

Είδη μαρέγκας (πάβλοβα, μπεζέδες κ.α.)

Macarons

Χριστουγεννιάτικα γλυκά

Σιροπιαστά

Είδη σφολιάτας (κρουασάν, brioche κ.α.)

Είδη πρωινών (μαλακές μπάρες δημητριακών, κρέμες κ.α.)

Διάφορες παρασκευές με σοκολάτα

Ζαχαρόπαστα

Γλυκά εστιατορίου

Αρτοποιία 

 

Διδασκόμενες Τεχνικές

Σφαιροποίηση

Ζελατινοποίηση

Γλασαρίσματος

Στρώσιμο σοκολάτας

Décor

Γαρνίρισμα

Δίπλωμα σφολιάτας

Παραδοσιακή ζαχαρόπαστα

 

 

Διάρκεια Προγράμματος: 100 Ώρες

Έναρξη Μαθημάτων: 

Με το πέρας του προγράμματος όλοι οι συμμετέχοντες λαμβάνουν βεβαίωση παρακολούθησης από το πιστοποιημένο κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2 από τον ΕΟΠΠΕΠ (κωδικό αδείας 2000483).

Ευκολίες Πληρωμών. Η πληρωμή των διδάκτρων γίνεται σε άτοκες μηνιαίες δόσεις.

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει

 

 

Εισηγητές Προγράμματος

Pastry Chefs Kappa Studies

 

 

Kappa Studies ΖαχαροπλαστικήKappa Studies ταχύρρυθμο πρόγραμμα ζαχαροπλαστικήςKappa Studies ζαχαροπλαστικήKappa Studies Ζαχαροπλαστική

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ

Ονομα είναι υποχρεωτικό
Επιθετο είναι υποχρεωτικό
Email είναι υποχρεωτικό
Ημ/νια γεννησης είναι υποχρεωτικό
Τηλεφωνο είναι υποχρεωτικό
Κινητο είναι υποχρεωτικό

Τα πεδία με " * " είναι υποχρεωτικά.