ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

Η Kappa Studies σχεδίασε ένα καινοτόμο ταχύρρυθμο πρόγραμμα για τους λάτρεις της ζαχαροπλαστικής και της αρτοποιίας. Ειδικά διαμορφωμένο για όσους θέλουν να γνωρίσουν την τέχνη και τις τεχνικές της ζαχαροπλαστικής ή εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους. 

Το ταχύρρυθμο πρόγραμμα περιλαμβάνει θεωρητικά και πληθώρα πρακτικών μαθημάτων. Κατά τα πρακτικά μαθήματα ο κάθε συμμετέχοντας παρασκευάζει γλυκά με πρώτες ύλες που παρέχονται από την Kappa Studies. Στόχος μας με το πέρας του ταχύρρυθμου προγράμματος ζαχαροπλαστικής - αρτοποιίας, οι συμμετέχοντες να είναι σε θέση να εφαρμόσουν όλες τις τεχνικές και να παρασκευάσουν όλες τις συνταγές που διδάχθηκαν.

Ενότητες

Είδη κέικ και toppings

Διάφορα είδη παραδοσιακών μπισκότων

Βάσεις για τούρτες και πάστες

Γεμίσεις για τούρτες και πάστες

Διάφορα είδη μους

Επικαλύψεις και γλασάζ

Διάφορες ζύμες (choux, éclair κ.α.)

Είδη μαρέγκας (πάβλοβα, μπεζέδες κ.α.)

Macarons

Χριστουγεννιάτικα γλυκά

Σιροπιαστά

Είδη σφολιάτας (κρουασάν, brioche κ.α.)

Είδη πρωινών (μαλακές μπάρες δημητριακών, κρέμες κ.α.)

Διάφορες παρασκευές με σοκολάτα

Ζαχαρόπαστα

Γλυκά εστιατορίου

 

Διδασκόμενες Τεχνικές

Σφαιροποίηση

Ζελατινοποίηση

Γλασαρίσματος

Στρώσιμο σοκολάτας

Décor

Γαρνίρισμα

Δίπλωμα σφολιάτας

Παραδοσιακή ζαχαρόπαστα

 

 

Διάρκεια Προγράμματος: 120 Ώρες

Έναρξη Μαθημάτων: Οκτώβριος 2020 

Ευκολίες Πληρωμών. Η πληρωμή των διδάκτρων γίνεται σε άτοκες μηνιαίες δόσεις.

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει

 

 Εισηγητής pastry chef Καλαθάκης Γιάννης

Εισηγητής Pastry Chef Καλαθάκης Γιάννης

Απόφοιτος Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Κρήτης 1997 -1999. Μετά το πέρας της πρακτικής του άσκησης σε ξενοδοχεία σε Σταλίδα και Ελούντα, πραγματοποίησε την στρατιωτική του θητεία ανυπομονώντας να τελειώσει για να επιστρέψει στην μεγάλη του αγάπη την ζαχαροπλαστική.

 Επί 12 συναπτά έτη εργάστηκε στην εταιρεία «Σαβοϊδάκης». Στην συνέχεια για 2 έτη συνεργάστηκε με τον όμιλο Mitsis στην θέση pastry chef στο ξενοδοχείο Laguna Resort & Spa. Κατά την χειμερινή περίοδο εργάζεται στην αλυσίδα ζαχαροπλαστείων «Κρητικός Φούρνος Γεύσεις».  Μετά το Laguna και ως σήμερα εργάζεται ως pastry chef στο Caldera Palace Sensatory.

Είναι μέλος της Λέσχης Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος, έχοντας στο ενεργητικό του συμμετοχές σε επιδείξεις σε Αθήνα και Κρήτη για λογαριασμό της λέσχης.

Η αγάπη του για την ζαχαροπλαστική, η θέληση του για εξέλιξη και μάθηση τον ωθεί στην συνεχή παρακολούθηση σεμιναρίων από άλλους καταξιωμένους pastry chef.  

Kappa Studies ΖαχαροπλαστικήKappa Studies ταχύρρυθμο πρόγραμμα ζαχαροπλαστικήςKappa Studies ζαχαροπλαστικήKappa Studies Ζαχαροπλαστική

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ

Ονομα είναι υποχρεωτικό
Επιθετο είναι υποχρεωτικό
Email είναι υποχρεωτικό
Ημ/νια γεννησης είναι υποχρεωτικό
Τηλεφωνο είναι υποχρεωτικό
Κινητο είναι υποχρεωτικό

Τα πεδία με " * " είναι υποχρεωτικά.