ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ

Σεμινάριο με θέμα «Θαλασσινά» από τον chef Θεοδωρίδη Γιώργο. Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις, μαθαίνοντας νέες τεχνικές και συνταγές για την παρασκευή πιάτων με κύριο συστατικό τα θαλασσινά.

Ενότητες:

  • Αστακός  μαγειρεμένος σε κενό αέρος  με κρέμα κολοκύθας αρωματισμένη με κόκκινο κάρυ και αέρα από μάνγκο.
  • Χτένια σωτέ με κρέμα καλαμπόκι και αφρό μαύρης τρούφας
  • Καλαμάρι γεμιστό με ραγού μοσχάρι σάλτσα λευκής σοκολάτας και αφρό τζίντζερ καραβίδας.

Διάρκεια: 3 Ώρες

Ημερομηνία Διεξαγωγής: Παρασκευή 11 Ιανουαρίου

Ώρες: 14:00 – 17:00

Βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίου με την εγγύηση του ονόματος της Kappa Studies.

Κόστος: 50€

Για τους απόφοιτους της Kappa Studies ισχύει  Έκπτωση 50%

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΦΘΕΙ

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ

Ονομα είναι υποχρεωτικό
Επιθετο είναι υποχρεωτικό
Email είναι υποχρεωτικό
Ημ/νια γεννησης είναι υποχρεωτικό
Τηλεφωνο είναι υποχρεωτικό
Κινητο είναι υποχρεωτικό

Τα πεδία με " * " είναι υποχρεωτικά.