ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΡΙΖΟΤΑ

Σεμινάριο με θέμα «Ριζότο» από τον chef Θεοδωρίδη Γιώργο. Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις, μαθαίνοντας νέες τεχνικές και συνταγές για την παρασκευή ριζότου.

Ενότητες:

  1. Ριζότο με γαρίδες μαγειρεμένες σε κενό Αέρος με αφρό ρόκας.
  2. Ριζότο με καραβίδες ΠΟΣΕ σε ζωμό από όστρακα με μελάνι Σουπιάς και αέρα κίτρινης πιπεριάς.
  3. Ριζότο με κοτόπουλο μαγειρεμένο αργά με γάλα καρύδας και αφρό ανανά

Διάρκεια: 3 Ώρες

Ημερομηνία Διεξαγωγής: Πέμπτη 10 Ιανουαρίου

Βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίου με την εγγύηση του ονόματος της Kappa Studies.

Κόστος: 50€

Για τους απόφοιτους της Kappa Studies ισχύει  Έκπτωση 50%

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΦΘΕΙ

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ

Ονομα είναι υποχρεωτικό
Επιθετο είναι υποχρεωτικό
Email είναι υποχρεωτικό
Ημ/νια γεννησης είναι υποχρεωτικό
Τηλεφωνο είναι υποχρεωτικό
Κινητο είναι υποχρεωτικό

Τα πεδία με " * " είναι υποχρεωτικά.