MENU DEGUSTATION ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΨΑΡΙ

Σεμινάριο Μαγειρικής Kappa Studies

Σεμινάριο «Menu Degustation με θέμα το ψάρι» από τους chef Μαστοράκη Φωτεινή και Φραγκιαδάκη Κώστα!

Ενότητες

Κρύο ορεκτικό: Κρύα σούπα σε ποτήρι

Κρύο ορεκτικό:  Μιλφέιγ  αβοκάντο με γαρίδες και σολομό

Ζεστή σούπα: Ψαρόσουπα σε φλιτζάνι με σφολιάτα

Ζεστό ορεκτικό:  Λαβράκι σουφλέ με σάλτσα ούζου

Κυρίως πιάτο: Πλεξούδα τσιπούρας με πουρέ γλυκοπατάτας, τσιγαριαστά χόρτα και μύδια με αφρό λεμονιού

Πράσινη σαλάτα με καβούρι και εξωτικά φρούτα

Γλυκό: Γεμιστό μήλο με βάση crumble καραμέλα

 

Ημερομηνία Διεξαγωγής: 21/1/2020

Ώρες: 17:00 – 21:00

Κόστος: 80€

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ

Ονομα είναι υποχρεωτικό
Επιθετο είναι υποχρεωτικό
Email είναι υποχρεωτικό
Ημ/νια γεννησης είναι υποχρεωτικό
Τηλεφωνο είναι υποχρεωτικό
Κινητο είναι υποχρεωτικό

Τα πεδία με " * " είναι υποχρεωτικά.