ΨΑΡΙΑ

Σεμινάριο Μαγειρικής με θέμα «Ψάρια» με τον chef Θεοδωρίδη Γιώργο! Ένα μοναδικό σεμινάριο με 4 συνταγές με διαφορετικά ψάρια. Το σεμινάριο απευθύνεται και σε αρχάριους. 

Ενότητες:

Μπαρμπούνι με λέπια σκόρδου  τραχανά και σάλτσα αρακά

Λαβράκι σοτέ με ζαμπαγιόνε φινόκιο

Γαύρος μαρινάτος με παγωτό αβοκάντο

Τσίπουρα σιγομαγειρεμένη σε κενό αέρος (sous vide) με σάλτσα φράουλας και ριζότο μιλανέζ με γαρίδες όστρακα αρωματισμένο με σαφράν


Ημερομηνία Διεξαγωγής Σεμιναρίου: Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου

Ώρα: 10:00 – 13:00
Διάρκεια: 3 Ώρες

Κόστος: 50€
Βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίου με την εγγύηση του ονόματος της Kappa Studies.
Για τους απόφοιτους της Kappa Studies ισχύει Έκπτωση 50%

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ

Ονομα είναι υποχρεωτικό
Επιθετο είναι υποχρεωτικό
Email είναι υποχρεωτικό
Ημ/νια γεννησης είναι υποχρεωτικό
Τηλεφωνο είναι υποχρεωτικό
Κινητο είναι υποχρεωτικό

Τα πεδία με " * " είναι υποχρεωτικά.