ΣΠΟΥΔΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΚΡΕΑΤΟΣ

Σπούδασε Κρεοπώλης- Κρεοκόπτης στα υπερσύγχρονα εργαστήρια της Kappa Studies με ατομικές θέσεις εργασίας για κάθε σπουδαστή. Απόκτησε όλες τις απαραίτητες θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις από καταξιωμένους καθηγητές!

Στόχος μας είναι η δημιουργία επαγγελματιών, έτοιμων να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες της αγοράς εργασίας μαθαίνοντας κάτω από πραγματικές συνθήκες.


Η KAPPA STUDIES είναι αναγνωρισμένη Σχολή Επαγγελμάτων Κρέατος από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας, Θρησκευμάτων και από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με αριθμό ΦΕΚΒ’1970/01.06.2018 δίνοντας Πιστοποίηση Κρεοπώλη σε όσους επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά ανοίγοντας το δικό τους Κρεοπωλείο ή να ασχοληθούν με την κοπή, την επεξεργασία και την παραγωγή προϊόντων κρέατος.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤIΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΚΡΕΑΤΟΣ

Άδεια Άσκησης Επαγγέλματος- Δημιουργία Κρεοπωλείου

Απασχόληση σε χώρους επεξεργασίας και παραγωγής προϊόντων κρέατοςΑπασχόληση σε κρεοπωλεία και super market ως υπάλληλος του κρεοπωλείου.

Απασχόληση σε ξενοδοχειακές μονάδες ως κρεοκόπτης.

 

Διάρκεια: 3 Μήνες μαζί με τα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα του προγράμματος.

 

Κόστος: 1300€ 

Ευκολίες Πληρωμών. Η πληρωμή των διδάκτρων γίνεται σε  άτοκες μηνιαίες δόσεις.

 

Διοργανώνονται και τμήματα για επιχειρήσεις (supermarkets, επιχειρήσεις επεξεργασίας κρέατος κτλ). Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 2810361361 - 6942985002.

Kappa Studies Σχολή Κρεοπώλη ΚρεοκόπτηKappa Studies Σχολή Κρεοπώλη ΚρήτηKappa Studies Σχολή Επαγγελμάτων Κρέατος Ηράκλειο

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ

Ονομα είναι υποχρεωτικό
Επιθετο είναι υποχρεωτικό
Email είναι υποχρεωτικό
Ημ/νια γεννησης είναι υποχρεωτικό
Τηλεφωνο είναι υποχρεωτικό
Κινητο είναι υποχρεωτικό

Τα πεδία με " * " είναι υποχρεωτικά.