ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ 100 ΩΡΩΝ

Ταχύρρυθμο Πρόγραμμα Μαγειρικής Kappa StudiesΤαχύρρυθμο Πρόγραμμα Μαγειρικής Kappa Studies

Το ταχύρρυθμο πρόγραμμα μαγειρικής της Kappa Studies είναι ειδικά σχεδιασμένο για όσους αγαπούν την μαγειρική και θέλουν να ενταχθούν στον εργασιακό κλάδο του τουρισμού και της εστίασης, σε όσους διαθέτουν εργασιακή εμπειρία αλλά θέλουν να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους. Ειδικά μαθήματα για ζεστή - κρύα κουζίνα, ζαχαροπλαστική και αρτοποιία. 

Σε ποιους απευθύνεται:

Σε εμπειρικούς μάγειρες που θέλουν να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους.

Σε άτομα που αγαπούν την μαγειρική και θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά.

Ταχύρρυθμο Πρόγραμμα Μαγειρικής για ΕπαγγελματίεςKappa Studies Ταχύρρυθμο Πρόγραμμα Μαγειρικής για Επαγγελματίες

Ενότητες Προγράμματος

Ριζότα

Ψάρια

Κοπή κρεάτων

Κρύα κουζίνα

Sushi

Street Food

Εδέσματα για μπουφέ

Ζυμαρικά

Πίτσες

Κρητική Κουζίνα

Ζαχαροπλαστική – Αρτοποιία

Οινολογία

HACPP

Δώρο 16 ώρες σεμιναρίων που περιλαμβάνουν:

Τυροκομία

Τεχνική καπνίσματος τροφίμων

Sous Vide - Thermomix

  Ταχύρρυθμο Μαγειρικής για Επαγγελματίες kappa StudiesΡιζότο Ταχύρρυθμο Πρόγραμμα Μαγειρικής για Επαγγελματίες

Δυνατά σημεία του ταχύρρυθμου προγράμματος

  • Ειδικά σχεδιασμένη δομή μαθημάτων.
  • Θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής.
  • Επιπλέον θεωρητικά μαθήματα για την υγεία και ασφάλεια στην εργασία. Απαραίτητες γνώσεις που πρέπει να κατέχει κάθε επαγγελματίας μάγειρας.
  • Ατομικές θέσεις πρακτικής σε κάθε εργαστήριο.
  • Βεβαίωση παρακολούθησης προγράμματος με την εγγύηση του ονόματος της Kappa Studies.
  • Προετοιμασία για συμμετοχή στις εξετάσεις της ACTA για την απόκτηση πιστοποίησης.

 

Συνολική Διάρκεια Προγράμματος: 100 ώρες

Απογευματινά Τμήματα

Έναρξη Μαθημάτων: Οκτώβριος 2020

Ευκολίες Πληρωμών. Η πληρωμή των διδάκτρων γίνεται σε  άτοκες μηνιαίες δόσεις.

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει

 

Δικαιολογητικά για Εγγραφή

  • Φωτοτυπία ταυτότητας
  • 2 έγχρωμες φωτογραφίες (μέγεθος διαβατηρίου)
  • ΑΦΜ
  • ΑΜΚΑ

 Εισηγητές

Αντωνάκη Δανάη Καθηγήτρια HACPP,  chef Θεοδωρίδης Γιώργος, chef Λαζανάκης Γιώργος, Μανωλιάς Βλάσης Καθηγητής Οινολογίας, chef Μπόσγας Γιάννης, chef Μαστοράκη Φωτεινή, pastry chef Μαστρογιάννης Ηλίας, chef Σιδέρης Απόστολος,  chef Φραγκιαδάκης Κώστας, Ζαχαράκης Νεκτάριος Καθηγητής Τυροκομίας

Όλοι οι εισηγητές του προγράμματος διαθέτουν πολυετή εμπειρία, βασικός τους στόχος κατά την εκπαίδευση είναι να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους σε όλους τους συμμετέχοντες του προγράμματος.

Kappa Studies Ταχύρρυθμο Μαγειρικής

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ

Ονομα είναι υποχρεωτικό
Επιθετο είναι υποχρεωτικό
Email είναι υποχρεωτικό
Ημ/νια γεννησης είναι υποχρεωτικό
Τηλεφωνο είναι υποχρεωτικό
Κινητο είναι υποχρεωτικό

Τα πεδία με " * " είναι υποχρεωτικά.