Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Ένα ιδιαίτερα σημαντικό σεμινάριο  για την αξία της κρητικής κουζίνας, της κρητικής διατροφής και των κρητικών προϊόντων.

 • Μέσω του διήμερου σεμιναρίου θα μάθετε για:

  • Τον ρόλο της κρητικής παραδοσιακής διατροφής.

  • Την αξία της κρητικής διατροφής.

  • Τα κρητικά προϊόντα που μπορούν να απογειώσουν την κρητική κουζίνα.

  • Τον ρόλο της κρητικής διατροφής στην παγκόσμια γαστρονομία.

  • Την κρητική διατροφή ως τρόπο ζωής.

Εισηγητής του διήμερου σεμιναρίου θα είναι ο κος Τσαγκατάκης Ιωάννης  διδάκτωρ Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης και μεταδιδακτορικός ερευνητής στο Auburn University της πολιτείας της Αλαμπάμα των ΗΠΑ.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε σπουδαστές μαγειρικής τέχνης, σε επαγγελματίες μάγειρες, σε διατροφολόγους και γενικότερα σε επαγγελματίες του χώρου της γαστρονομίας και της εστίασης.

Όλοι οι συμμετέχοντες μετά το πέρας του σεμιναρίου θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης.

 

Ημερομηνίες διεξαγωγής σεμιναρίου: 14 & 15 Νοεμβρίου

Ώρες: 14:00 – 17:00

Κόστος: 95€ ανά άτομο, ΔΩΡΕΑΝ: Για τους σπουδαστές της Kappa Studies

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ

 

Ο κος Ιωάννης Τσαγκατάκης είναι διδάκτορας Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης. Έχει εργαστεί ως μεταδιδακτορικός ερευνητής στο Auburn University της πολιτείας της Αλαμπάμα των Ηνωμένων Πολιτειών. Επίσης είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης (μάστερ) στην Αναλυτική Χημεία από το τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης ενώ απέκτησε το βασικό τίτλο σπουδών του από το Τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι εγκεκριμένος εκπαιδευτής του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) και έχει διατελέσει, επί σειρά ετών, διδάσκοντας καθηγητής στο Τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης στα μαθήματα “χημείας τροφίμων” και “υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων” καθώς και στην Σχολή Τουριστικών Σπουδών KAPPA STUDIES. Έχει συμμετάσχει ως εισηγητής σε πλήθος σεμιναρίων. Έχει πλούσιο συγγραφικό έργο όπως δημοσιεύσεις σε ξένα περιοδικά της επιστήμης του, σημειώσεις μαθημάτων στο χώρο της επιστήμης τροφίμων και σχετικά άρθρα στον κρητικό τύπο. Σήμερα δραστηριοποιείται, ως σύμβουλος εκπαίδευσης, στους χώρους της υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων (HACCP, ISO 22000) και της διατροφής (ιδιαίτερα της Κρητικής).

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ

Ονομα είναι υποχρεωτικό
Επιθετο είναι υποχρεωτικό
Email είναι υποχρεωτικό
Ημ/νια γεννησης είναι υποχρεωτικό
Τηλεφωνο είναι υποχρεωτικό
Κινητο είναι υποχρεωτικό

Τα πεδία με " * " είναι υποχρεωτικά.