ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΑΣ - ΤΥΡΟΚΟΜΙΑΣ

 

Το διήμερο σεμινάριο Γαλακτοκομίας – Τυροκομίας θα διεξαχθεί στο Εργαστήριο Γαλακτοκομίας  - Τυροκομίας της Kappa Studies την Δευτέρα 12 και την Τρίτη 13 Νοεμβρίου.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι σπουδαστές μας.

Μυηθείτε στην τέχνη της Γαλακτοκομίας-  Τυροκομίας και παρασκευάστε το δικό σας τυροζούλι και το δικό σας γιαούρτι. Όλα με αγνό φρέσκο γάλα.

 

Συνολική Διάρκεια Σεμιναρίου: 6 ώρες

Ώρες διεξαγωγής: 14:00 – 17:00

Κόστος: ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΗΣ KAPPA STUDIES

Εισηγητής: Ζαχαράκης Νεκτάριος

Ο κος Ζαχαράκης Νεκτάριος είναι απόφοιτος της Γαλακτοκομικής Σχολής με μετεκπαίδευση στην Δανία. Διαθέτει πλούσια προϋπηρεσία σε μεγάλες διεθνείς γαλακτοβιομηχανίες.

Σύμβουλος σε μεγάλη Ελληνοαμερικάνικη Γαλακτοβιομηχανία της Καλιφόρνιας ΗΠΑ, LA με σκοπό την παραγωγή βιομηχανικού γιαουρτιού.

Έχει λάβει διακρίσεις και βραβεύσεις σε πανελλήνιες εκθέσεις για τα τυροκομικά προϊόντα που σχεδίασε.

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ

Ονομα είναι υποχρεωτικό
Επιθετο είναι υποχρεωτικό
Email είναι υποχρεωτικό
Ημ/νια γεννησης είναι υποχρεωτικό
Τηλεφωνο είναι υποχρεωτικό
Κινητο είναι υποχρεωτικό

Τα πεδία με " * " είναι υποχρεωτικά.