ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

16/10/2020

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τα δρομολόγια λεωφορείων που ισχύουν από Δευτέρα 19/10/2020

31/8/2020

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Παρακαλούνται όσοι  απόφοιτοι ή τελειόφοιτοι σπουδαστές  της ειδικότητας Ζαχαροπλαστικής επιθυμούν να εργαστούν, να επικοινωνήσουν με την σχολή στο 2810361361

18/5/2020

Δευτέρα 18 Μαΐου με μεγάλη μας χαρά υποδεχθήκαμε ξανά τους σπουδαστές μας. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να είμαστε όλοι υγιείς και ασφαλείς!
Σεβόμενοι την υγεία των σπουδαστών μας, των οικογενειών τους και όλων των εργαζομένων μας, στο ΙΕΚ Kappa Studies ακολουθούμε συγκεκριμένες διαδικασίες:
Απολύμανση όλων των χώρων.Για την σωστή υγιεινή των χεριών υπάρχει αντισηπτικό διάλυμα σε πολλά σημεία εντός της σχολής.Για όλες τις επιφάνειες χρησιμοποιείται ειδικό απολυμαντικό καθαριστικό.Οι καθηγητές και το προσωπικό του ΙΕΚ Kappa Studies έχουν παρακολουθήσει ειδικό #σεμινάριο με θέμα "Μέτρα πρόληψης και ελέγχου διασποράς της λοίμωξης από τον ιό SARS-COV-2" από τον κ. Μπολίκα Εμμανουήλ Νοσηλευτή Επιτήρησης Λοιμώξεων #Βενιζελείου Πανάνειου Νοσοκομείου Ηρακλείου.Διανομή μασκών, σε όλους τους σπουδαστές μας.Θερμομέτρηση όλων των σπουδαστών και επισκεπτών κατά την είσοδο τους στις εγκαταστάσεις μας.Σπουδαστές, καθηγητές και προσωπικό καλούνται να κάνουν χρήση των μασκών.Εντός των λεωφορείων μεταφοράς των σπουδαστών μας ΔΕΝ καλύπτονται όλες οι θέσεις, τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις και γίνεται χρήση μάσκας.Πριν και μετά από κάθε δρομολόγιο των λεωφορείων γίνεται απολύμανση.Όλες οι αίθουσες και τα εργαστήρια του ΙΕΚ Kappa Studies διαθέτουν παράθυρα, τα οποία παραμένουν ανοιχτά καθ’ όλη τη διάρκεια των μαθημάτων.Πραγματοποιούνται ετεροχρονισμένα #διαλείμματα κατά τη διάρκεια των οποίων τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις.Τα θεωρητικά μαθήματα υλοποιούνται εξ αποστάσεως και λαμβάνονται παρουσίες. Για τους σποδαστές που αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα με την παρακολούθηση του μαθήματος εξ αποστάσεως, έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν το μάθημα δια ζώσης στην σχολή.Παρόλο που το #Υπουργείο_Παιδείας μας δίνει την δυνατότητα τα #εργαστηριακά μαθήματα να γίνονται με την μέθοδο της επίδειξης κατά την οποία ο καθηγητής μαγειρεύει και οι μαθητές απλά παρακολουθούν, δεν κάνουμε χρήση αυτής της διαδικασίας. Λόγω της μεγάλης #έκτασης των #εγκαταστάσεων μας τα εργαστηριακά μαθήματα θα πραγματοποιούνται κανονικά μέσα στα #εργαστήρια τηρώντας τις απαραίτητες #αποστάσεις #ασφαλείας.

 

11/3/2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 11/3/2020 - ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

Σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα Τετάρτη 11/3/2020 ξεκινά η διαδικασία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στις εξετάσεις Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης των αποφοίτων Ι.Ε.Κ. . Μπορείτε να βρείτε την σχετική ανακοίνωση και τις οδηγίες υποβολής πατώντας εδώ

Σας υπενθυμίζουμε ότι απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής είναι να έχετε παραλάβει το πτυχίο σας.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας Ι.Ε.Κ. Kappa Studies: 2810361361- 6942985002

ΙΕΚ Kappa Studies Εξετάσεις Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ

10/3/2020

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 14 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ.

ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, ΟΥΤΕ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΥΡΟΚΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΡΕΟΚΟΠΤΙΚΟΥ, ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΟΡΙΣΤΕΙ ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ.

6/3/2020

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΤΥΧΙΩΝ

Σας ενημερώνουμε ότι είχαμε προγραμματίσει για την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020 την ετήσια απονομή πτυχίων για τους αποφοίτους της σχολής μας.

 

Μετά και τις τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις και λαμβάνοντας υπόψη τις οδηγίες των Υπουργείων Παιδείας και Υγείας, και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, σχετικά με την πρόληψη της λοίμωξης από τον Κορωνοϊό SARS-CoV-2, αποφασίσαμε την αναβολή της εκδήλωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε μεταγενέστερα χρόνο.

 

Όσοι επιθυμείτε μπορείτε να παραλάβετε το αντίγραφο του πτυχίου σας από τη γραμματεία της σχολής από την Τρίτη 10 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 20 Μαρτίου και ώρες 11:00 έως 18:00.

 

Παρακαλούμε έχετε υπόψη σας ότι τις επόμενες ημέρες αναμένεται ανακοίνωση από τον ΕΟΠΠΕΠ για τη διενέργεια εξετάσεων πιστοποίησης αποφοίτων ΙΕΚ. Οι αιτήσεις υποβάλλονται κατά το διάστημα 11 έως 27 Μαρτίου.

 

Απαραίτητη προϋπόθεση για να πάρετε μέρος στις εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ είναι να έχετε παραλάβει το πτυχίο σας ή αντίγραφο αυτού.

 

Για να λάβετε το αντίγραφο του πτυχίου σας θα πρέπει πρώτα να έχουν τακτοποιηθεί κάθε μορφής εκκρεμότητες. Προς αποφυγή ταλαιπωρίας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας πριν την προσέλευσή σας.

6/3/2020

HANDS ON ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ 16 & ΤΡΙΤΗ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 

17:00 - 21:00

 Κόστος:150€

Έκπτωση 50% για σπουδαστές και αποφοίτους της Kappa Studies

Τιμή για εγγραφές μέχρι 12 Μαρτίου: 120€

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατώντας εδώ

 

3/3/2020

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ ΚΡΕΟΚΟΠΤΩΝ - ΚΡΕΟΠΩΛΩΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ

ΕΚΠΤΩΣΗ 300€ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣΣ ΜΕΧΡΙ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατώντας εδώ

 

2/3/2020

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΑΣ - ΤΥΡΟΚΟΜΙΑΣ:

ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες πατώντας εδώ

 

27/2/2020

Μυηθείτε στο μαγευτικό κόσμο της σοκολάτας μαθαίνοντας τεχνικές και συνταγές για μοναδικά σοκολατάκια διαφόρων ειδών και γεμίσεων!Πρόκειται για ένα διαδραστικό σεμινάριο μέσω του οποίου κάθε συμμετέχοντας παρασκευάζει υπό τις οδηγίες των pastry chefs σοκολατάκια!

ΕΚΠΤΩΣΗ 50% για σπουδαστές και αποφοίτους της Kappa Studies!

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ