ΤΑΧΥΡΥΘΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΑΣ -ΤΥΡΟΚΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΔΒΜ ΤΗΣ KAPPA STUDIES

ΤΑΧΥΡΥΘΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΑΣ -ΤΥΡΟΚΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΔΒΜ ΤΗΣ KAPPA STUDIES

Διάρκεια: 4 Μήνες

Έναρξη Μαθημάτων: Σεπτέμβριος 2020
Συνέχισε την μεγάλη παράδοση του τόπου μας, σπούδασε στην πρώτη Γαλακτοκομική Σχολή της Κρήτης,  στις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της  KAPPA STUDIES, γίνε ένας επιτυχημένος τυροκόμος. Ένα πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για όσους ασχολούνται ή ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με την Οικοτεχνική Τυροκομία.

ΕΝΟΤΗΤΕΣ

  • Ζώνη γάλακτος – παραλαβή γάλακτος

  • Ανάλυση γάλακτοςΠαραγωγική διαδικασία γαλακτοκομικών προϊόντων

    Παραγωγή άλμης

    Ωρίμανση προϊόντων

    Συσκευασία προϊόντων

    Μηχανολογικός εξοπλισμός τυροκομείου

    Τεχνολογία γάλακτος και προϊόντων

    Παρασκευή προϊόντων γάλακτος

    Σκληρά τυριά: κεφαλοτύρι, κεφαλοτύρι με μπαχάρια, κεφαλογραβιέρα, γραβιέρα

    Μαλακά τυριά: λευκό τυρί – φέτα, τυροζούλι, τυροζούλι με μπαχάρια, παραδοσιακό γιαούρτι, παραδοσιακό γιαούρτι στραγγιστό, αϊράνι, κεφίρ

    Προϊόντα Τυρογάλακτος: μυζήθρα γλυκιά, ξινομυζήθρα, ανθότυρος ξερός, μανούρι

    Κρεμώδη τυριά: ξύγαλο, γαλομυζήθρα, πυχτόγαλο, φρέσκια μαλάκα

    Κρεμώδη: ρυζόγαλο, κρέμα βανίλια, κρέμα σοκολάτα,

    Παγωτό με φρέσκο γάλα

 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ


ΕΚΠΤΩΣΗ 500€ για εγγραφές μέχρι 28 Ιουλίου

Για την κατοχύρωση της Έκπτωσης και της θέσης τηρείται σειρά προτεραιότητας. 

Οι εγγραφές για την κατοχύρωση θέσης έχουν ξεκινήσει.

Καταβολή διδάκτρων σε άτοκες μηνιαίες δόσεις

Λόγω των ατομικών θέσεων στα εργαστήρια μας οι εγγραφές λήγουν με την πλήρωση των θέσεων.

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ

Ονομα είναι υποχρεωτικό
Επιθετο είναι υποχρεωτικό
Email είναι υποχρεωτικό
Ημ/νια γεννησης είναι υποχρεωτικό
Τηλεφωνο είναι υποχρεωτικό
Κινητο είναι υποχρεωτικό

Τα πεδία με " * " είναι υποχρεωτικά.