Δημιουργούμε διαρκώς τμήματα νέων ειδικοτήτων με σκοπό την κάλυψη, βελτίωση και στελέχωση των περισσότερων εξειδικευμένων θέσεων εργασίας, στον ευρύτερο τουριστικό και ξενοδοχειακό χώρο.
ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Ο τεχνικός τουριστικών μονάδων και επιχειρήσεων φιλοξενίας γίνεται ένας καταξιωμένος εργαζόμενος, ικανός να χειρίζεται υπεύθυνα και αυτόνομα τα ακόλουθα θέματα:
*Υποδοχή των πελατών στο ξενοδοχείο και εκτέλεση των σχετικών εργασιών στην υποδοχή
*Εργασίες στους ορόφους και τα δωμάτια του ξενοδοχείου
*Προμήθεια και διαχείριση του αποθέματος εμπορευμάτων και του υλικού
*Πώληση και σερβίρισμα φαγητών και κρασιών στο Εστιατόριο
*Παρασκευή και σερβίρισμα κοκτέιλ και αλκοολούχων ή μη ποτών στο μπαρ.
ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Η ειδικότητα «Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τομέα του Τουρισμού» αποσκοπεί στη δημιουργία άριστα καταρτισμένων στελεχών που θα δραστηριοποιηθούν στο τομέα των τουριστικών και ταξιδιωτικών υπηρεσιών.
ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Σπούδασε και εξειδικεύσου στα επαγγέλματα επεξεργασίας κρέατος, κέρδισε μια θέση στις σύγχρονες μονάδες του νησιού μας ή άνοιξε το δικό σου Κρεοπωλείο.
Η διάρκεια σπουδών είναι 3 μήνες μαζί με τα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα του προγράμματος.
Συνέχισε την μεγάλη παράδοση του τόπου μας, σπούδασε στην μοναδική γαλακτοκομική σχολή της Κρήτης. Ένα πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για όσους ασχολούνται ή θέλουν να ασχοληθούν με την Οικοτεχνική Τυροκομία.