Hands on Διήμερο Σεμινάριο Κρύας Κουζίνας

wurstsalad

Hands on Διήμερο Σεμινάριο Κρύας Κουζίνας

Ένα διήμερο δια δραστικό σεμινάριο με παρασκευές για κρύα κουζίνα!  Την πρώτη μέρα φτιάχνουμε διάσημες σαλάτες απ’ όλο τον κόσμο, ενώ την δεύτερη μέρα φτιάχνουμε εκρηκτικές μπουκίτσες  finger food για μεριδοποιημένο μπουφέ. Όλοι οι συμμετέχοντες μέσω του hands on σεμιναρίου με πρώτες ύλες που παρέχονται από την Kappa Studies παρασκευάζουν τα δικά τους πιάτα!

Με τα πέρας του σεμιναρίου αποκτάτε Βεβαίωση Παρακολούθησης από το πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης της Kappa Studies.

ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

  • Πρώτη Ημέρα: Διάσημες σαλάτες απ’ όλο τον κόσμο
  • Ιταλία: σαλάτα panzanella
  • Γερμανία: wurstsalat
  • Ινδονησία: σαλάτα gado-gado
  • Λίβανο: σαλάτα tabbouleh
  • Φιλανδία: σαλάτα rosolli
  • Γαλλία: σαλάτα mouclade
  • Ταϋλάνδη: fish salad
  • Κύπρος: σαλάτα με χαλούμι
  • Δεύτερη Ημέρα: Μεριδοποιημένος μπουφές «Εκρηκτικές Μπουκίτσες Finger Food»
  • Αλμυρά cake pops
  • Μπαλάκια ρυζιού με γαρίδες
  • Choux με πέστροφα
  • Αλμυρά γεμιστά μπισκότα
  • Baby πατάτες γεμιστές
  • Αλμυρά κορνεδάκια

 

Ειδική τιμή για σπουδαστές και αποφοίτους της Kappa Studies!

Λόγω των ατομικών θέσεων για τις εγγραφές τηρείται σειρά προτεραιότητας.