ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ

Η KAPPA STUDIES συνεργάζεται με επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου με μακρά προϋπηρεσία σε ξενοδοχειακές μονάδες της Ελλάδας και του Εξωτερικού, καθώς και με εκπαιδευτικούς με μεγάλη εμπειρία στην ιδιωτική και δημόσια εκπαίδευση.

Το επίπεδο σπουδών τους, η διεθνής επαγγελματική εμπειρία τους, η διδακτική τους ικανότητα και η δυνατότητα επικοινωνίας με τους σπουδαστές, αποτελούν εγγύηση για την εφαρμογή ενός προγράμματος σπουδών υψηλού επιπέδου.

 

Christoforos Apidianakis, MSc

Dean of Students

Είναι απόφοιτος:

Ανώτερης Σχολής Τουριστικής Εκπαίδευσης Ρόδου   

Μεταπτυχιακό στο Strathclyde University στη Διοίκηση Ξενοδοχείου (Υπότροφος)

Στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας για 12 χρόνια 

Εκπαιδευτικός στον Τουριστικό τομέα για 6 χρόνια

Επαγγελματική Εμπειρία σε πολυτελή ξενοδοχεία

Zαχαράκης Νεκτάριος

Καθηγητής - Προϊστάμενος τμήματος Γαλακτοκομίας

  • Προϊστάμενος Γαλακτοκομικού τμήματος
  • Απόφοιτος Γαλακτοκομικής Σχολής.
  • Μετεκπαίδευση στη Δανία
  • Πλούσια προϋπηρεσία σε μεγάλες διεθνείς γαλακτοβιομηχανίες.
  • Σύμβουλος σε μεγάλη Ελληνοαμερικάνικη Γαλακτοβιομηχανία της Καλιφόρνιας ΗΠΑ, LA με σκοπό την παραγωγή βιομηχανικού γιαουρτιού.
  • Έχει λάβει διακρίσεις και βραβεύσεις σε πανελλήνιες εκθέσεις για τα τυροκομικά προϊόντα που σχεδίασε.

Αλέκος Στεφανάκης

Καθηγητής HACCP & Ζωοτεχνίας στο Γαλακτοκομικο Τμημα

Πανεπιστημιακές σπουδές:

  • 1983 Πτυχίο του Tμήματος Kτηνιατρικής της Σχολής Γεωτεχνικών Eπιστημών του Aριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Mεταπτυχιακές σπουδές:

  • 1983-1998 Διδακτορική διατριβή στο Tμήμα Kτηνιατρικής της Σχολής Γεωτεχνικών Eπιστημών του Aριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
  • 1990-1994: Mεταδιδακτορική εκπαίδευση στο Iνστιτούτο Mοριακής Bιολογίας και Bιοτεχνολογίας (IMBB) – ITE.

Κοινωνικη Δραστηριότητα:

  • 2000-2010 Μέλος Δ.Ε ΓΕΩΤΕΕ- Παράρτημα Κρήτης.
  • 2010 – σήμερα Προεδρος Δ.Ε ΓΕΩΤΕΕ- Παράρτημα Κρήτης.

Ερευνητική Δραστηριότητα:

  • Φυσιοπαθολογία Αναπαραγωγής Zώων.
  • Σύγχρονες Mέθοδοι Aναπαραγωγής Ζώων.
  • Διαγνωστική Τεχνολογία και Aνοσοτεχνολογία
  • Μελέτη συστημάτων εκτροφής.
  • Μελέτη συστημάτων παραγωγής προϊόντων ποιότητας.

Ερευνητικό έργο:

  • Συμμετοχή σε 21 Εθνικά και Διεθνή Ερευνητικά Προγράμματα.
  • 60 ανακοινώσεις σε συνέδρια και δημοσιεύσεις σε Ελληνικά και Διεθνή επιστημονικά περιοδικά.

Επαγγελματική Δραστηριότητα

  • Εξωτερικός συνεργάτης Ερευνητής ΕΘΙΑΓΕ. (2000 – σήμερα).
  • Σύμβουλος σε κτηνοτροφικές και συναφείς μεταποιητικές επιχειρήσεις και επιχειρήσεις τροφίμων.
  • Εκπόνηση μελετών που αφορούν τον πρωτογενή τομέα, την μεταποίηση και την ασφάλεια των τροφίμων και το περιβάλλον.
  • Εργαστηριακές αναλύσεις τροφίμων, ποτών, νερών, περιβάλλοντος

Μαρία Γκούφα

Καθηγήτρια στο γαλακτοκομικό τμήμα

  • Επιθεωρητής / Επικεφαλής επιθεωρητής συστημάτων διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων.
  • Πιστοποίηση IRCA (Διεθνές Μητρώο Πιστοποίησης Επιθεωρητών).
  • Τμήμα Βιολογίας – Πτυχιούχος του Τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης.
  • Κ.Ε.Κ. Τεχνική Εκπαιδευτική
  • Υπεύθυνη Ποιοτικού Ελέγχου. Συστήματα διασφάλισης ποιότητας IFS& BRS.
  • Τεχνολόγος Γεωπόνος

Εργαστηριακή εμπειρία:

  • Εργαστηριακή έρευνα στο Εργαστήριο Φωτοβιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης με θέμα την Ανάπτυξη του Scinedesmus σε θρεπτικό με διαφορετικές συγκεντρώσεις νιτρικών (-ΚΝΟ3).

Φωτεινή Μαστοράκη

Υπεύθυνη Κρύας Κουζίνας

  • Πτυχιούχος ΣΤΕ.
  • Προϊσταμένη κρύας κουζίνας στο ξενοδοχείο Alexander Beach.
  • Διαθέτει μεγάλη εμπειρία και γνώση στον τομέα της

Γιάννης Μπόσγας

Μαγειρική Τέχνη / Αρτοποιία

  • Είναι πτυχιούχος ΣΤΕ.
  • Executive Chef στο Zeus Hotel Village.
  • Διαθέτει πολυετή εμπειρία και είναι εισηγητής πολλών σεμιναρίων.

Νίκος Καστανάκης

Μαγειρική Τέχνη

  • Είναι πτυχιούχος ΣΤΕ.
  • Executive Chef στο Βelvedere Hotel.
  • Διαθέτει 40 και πλέον χρόνια πολύτιμης εμπειρίας.

Κώστας Φραγκιαδάκης

Μαγειρική Τέχνη

  • Είναι πτυχιούχος ΣΤΕ.
  • Executive Chef στο ξενοδοχείo ΜΑΡΙΝΑ στις Γούβες.
  • Certified chef Executive (CChE) με φορέα την ACTA του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
  • Πολλά χρόνια προϋπηρεσίας και εισηγητής πολλών σεμιναρίων.

Γιώργος Λαζανάκης

Μαγειρική Τέχνη

  • Είναι πτυχιούχος ΣΤΕ.
  • Executive Chef στο Fodele Beach.
  • Διαθέτει πολλά χρόνια πολύτιμης εμπειρίας.

Γιώργος Θεοδωρίδης

Μαγειρική Τέχνη & Κρεοκοπτική

  • Είναι πτυχιούχος Μαγειρικής Σχολής & Σχολής Κρεοκοπτικής
  • Είναι Executive Chef σε εστιατόριο πολυτελείας στον Άγιο Νικόλαο
  • Κάτοχος πιστοποίησης Certified Chef ExecutiveCChE Φορέας : ACTA και Ομοσπονδία Αρχιμαγείρων Ελλάδος.

Βάσσια Οικονόμου

Καθηγήτρια Τουριστικής Νομοθεσίας

  • Πτυχιούχος Νομικής Σχολής Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης με άριστα.
  • Δικηγόρος. Μέλος των δικηγορικών συλλόγων Αθηνών & Ηρακλείου
  • Ειδικεύεται στο Ποινικό Δίκαιο

Στέλιος Ρουσοχατζάκης

Καθηγητής Event Management

  • Venue Manager στον Κήπο των Αισθήσεων
  • Sales manager σε εταιρίες catering.
  • Υπεύθυνος F&B και τα M.I.C.E. σε πολυτελή ξενοδοχεία της Κρήτης
  • Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων, με εξειδίκευση στις στρατηγικές συμμαχίες και το outsourcing.
  • Απόφοιτος του Α.Τ.Ε.Ι. Κρήτης – Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Σταύρος Βασιλειάδης

Hotel management (mixologist – bartender)

Ο Σταύρος Βασιλειάδης είναι MIXOLOGIST – BARTENDER και εκπρόσωπος της ΕΜΕ για την Κρήτη.
Κορυφαίος στο είδος του με πολλές διεθνείς διακρίσεις σε διαγωνισμούς και βραβεύσεις

Μαρία Βαμβουκάκη

Υπεύθυνη Διασφάλισης Ποιότητας

Η Μαρία Βαμβουκάκη είναι πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κρήτης του τμήματος Προσχολικής Αγωγής.
Η Μαρία είναι υπεύθυνη για την γραμματειακή υποστήριξη της σχολής και για την ορθή λειτουργία των διαδικασίων (policy & procedures)
Από το 2016 έχει αναλάβει καθήκοντα Υπεύθυνης Διασφάλισης Ποιότητας έχοντας στην αρμοδιότητάς της την τήρηση του ISO 22 000 & HACCP του εκπαιδευτικού ιδρύματος.

Χριστίνα Παρασύρη

Εxecutive Secretary

Πτυχιούχος του Τμήματος “Hospitality Administration & Tourism Management” Glion School.

Εργάζεται ως υπεύθυνη για την γραμματειακή υποστήριξη της σχολής. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά.

Βασιλική Αγγελή

General Accountant

Η Βασιλική είναι απόφοιτη του Τμήματος “Διοίκησης Επιχειρήσεων”, του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης και είναι υπεύθυνη στο Οικονομικό Τμήμα της σχολής.

Δημήτρης Βαμβουκάκης

Assistant Teacher - Yπεύθυνος Αγορών F&B

Απόφοιτος της Kappa Studies σειρά 11η, με πολλές διακρίσεις στον επαγγελματικό στίβο. Από το 2014 έχει τη θέση του εκπαιδευόμενου καθηγητή στην Kappa Studies.
Τον Οκτώβριο του 2015 βραβεύτηκε από τον Παγκρήτιο Σύλλογο Διευθυντών με το βραβείο "Γ. Δασκαλάκης".

Δημήτρης Μελεσσανάκης

Assistant Teacher

Απόφοιτος της ΣΤΕ με πλούσια επαγγελματική προϋπηρεσία. Από το 2014 κατέχει τη θέση του εκπαιδευόμενου καθηγητή στην Kappa Studies. Σεμινάριο ΕΟΠΠΕΠ Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών

Μιχάλης Χαλκιαδάκης

Καθηγητής Οινολογίας

Απόφοιτος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων το 1996. Με εμπειρία στο χώρο της εστίασης  από το 1992. Εργάζεται ως maitre σε μονάδα φιλοξενίας 5 αστέρων με 11 επισιτιστικά τμήματα. Από το 2017 διατελεί ως ένας από τους βασικότερους εκπαιδευτές της Εστιατοριακής Τέχνης στα Ενδοεταιρικά σεμινάρια.