Η Γαλλική κουζίνα είναι μία από τις πιο αγαπημένες παγκοσμίως και σίγουρα αυτό δεν είναι τυχαίο, είναι αυτή που αποτέλεσε σημείο αναφοράς και έμπνευσης, καθώς επηρέασε καθοριστικά τις γευστικές επιλογές και συνήθειες.
Δυο πολύ ταλαντούχοι Chef o Bernard Lucien Martinez και ο Φραγκιαδάκης Κώστας, ενώνονται και μας παρουσιάζουν ένα συναρπαστικό σεμινάριο με θέμα ‘’Γαλλική Δημιουργική Κουζίνα ‘’. Στο σεμινάριο αυτό οι δυο Chef θα αναλύσουν σύγχρονες Γαλλικές συνταγές με το μοναδικό τους τρόπο που θα αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για επαγγελματίες και σπουδαστές.
Το μενού θα αποτελέσει ένα μοναδικό συνδυασμό κλασσικών γεύσεων Γαλλικής Κουζίνας, ισορροπημένης καλαισθησίας και φινετσάτων υλικών.
To σεμινάριο απευθύνεται σε: επαγγελματίες chef μάγειρες, σπουδαστές μαγειρικής τέχνης, ερασιτέχνες και λάτρεις μαγειρικής, ιδιοκτήτες και στελέχη εστίασης.
- Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης από το πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου
Μάθησης της Kappa Studies. - Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν εκπαιδευτικό υλικό με τις διδασκόμενες συνταγές.
- Ισχύει ειδική έκπτωση για σπουδαστές & αποφοίτους της Kappa Studies.
- Περιορισμένος αριθμός θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Ενότητες:
- Μπουγιαμπέσα (ψαρόσουπα)
- Σαλιγκάρια
- Μοσχαρίσιο φιλέτο με Ροκφόρ
- Αστακός thermidor
- Τάρτα με μήλα φλαμπέ
Ημερομηνία Διεξαγωγής Σεμιναρίου: Tρίτη 28 Φεβρουαρίου 2022
Ώρα: 17:00 – 21:00
Για να δηλώσεις συμμετοχή και πληροφορίες 2810361361 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα βρεις πατώντας εδώ