ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΣΤΗΝ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

Το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στην Μαγειρική Τέχνη είναι ένα εξειδικευμένο μονοετές πρόγραμμα σπουδών, το οποίο απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου. Μέσω του προγράμματος αποκτάτε ένα υψηλότερο επίπεδο γνώσεων οι οποίες περιλαμβάνουν από την προετοιμασία της κρύας κουζίνας μέχρι και προηγμένες μαγειρικές τεχνικές.

Παρέχεται εξατομικευμένη διδασκαλία με 75% πρακτικά μαθήματα και 25% θεωρητικά, για την μέγιστη αφομοίωση των τεχνικών γνώσεων και την βελτιστοποίηση των δεξιοτήτων που οφείλει να κατέχει κάθε chef.

  • Απευθύνεται  σε: Απόφοιτους τουριστικών σχολών άνω των 18 ετών με 3ετή επαγγελματική εμπειρία
  • Επαγγελματίες που κατέχουν εμπειρική γνώση με 3ετή επαγγελματική εμπειρία

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΣΤΗΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στην Ζαχαροπλαστική Τέχνη είναι ένα εξειδικευμένο μονοετές πρόγραμμα σπουδών, το οποίο απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου που επιθυμούν να κάνουν ένα άλμα στην εκπαίδευση και στην καριέρα τους. Μέσω του προγράμματος λαμβάνετε την απαραίτητη προετοιμασία για την αντιμετώπιση της πρόκλησης και της ικανοποίησης των πολυάριθμων επαγγελματικών αναγκών του τομέα της ζαχαροπλαστικής.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στην ανάπτυξη όχι μόνο των γνώσεων αλλά και της δημιουργικότητας και των δεξιοτήτων, μέσω ενός ολοκληρωμένου συστήματος εκμάθησης.

Απευθύνεται σε:

  • Eπαγγελματίες του τομέα ζαχαροπλαστικής  ή μαγειρικής που θέλουν να πιστοποιήσουν και να αναπτύξουν τις γνώσεις τους με σκοπό την ενίσχυση της καριέρας τους.
  • Αποφοίτους Ζαχαροπλαστικής Τέχνης με 3ετή επαγγελματική εμπειρία.

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΣΤΟ HOTEL MANAGEMENT

Το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στο Hotel Management είναι ένα εξειδικευμένο μονοετές πρόγραμμα σπουδών, το οποίο απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου. Μέσω του προγράμματος παρέχονται θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις σε σχέση με την λειτουργία και την διαχείριση τουριστικών μονάδων.

Επίκεντρο του προγράμματος είναι η ανάπτυξη των δεξιοτήτων και των στρατηγικών ικανοτήτων που αποτελούν βασικό συστατικό για την εξέλιξη στον τομέα του τουρισμού και της φιλοξενίας.

Απευθύνεται σε:

  • Επαγγελματίες του τομέα τουρισμού και φιλοξενίας.
  • Αποφοίτους της ειδικότητας «Τουριστικών Μονάδων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας» με 3ετή επαγγελματική εμπειρία.

Προγραμμα μετεκπαιδευσησ κρεοπωλων

Το τμήμα θα λειτουργήσει με το νέο Ακαδημαικό έτος για περισσσότερες πληροφορίες καλέστε στα τηλέφωνα της Σχολής.