Προγράμματα για Επαγγελματίες

ΤΑΧΥΡΥΘΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΓΕΙΡIΚΗΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Το πρόγραμμα μαγειρικής τέχνης για επαγγελματίες, απευθύνεται σε μάγειρες που επιθυμούν να εμβαθύνουν και να εκσυγχρονίσουν τις γνώσεις τους σε όλες τις σύγχρονες μεθόδους της μαγειρικής τέχνης, προσφέροντας εξειδίκευση στο χώρο της μαγειρικής. Μέσω του προγράμματος αποκτάτε ένα υψηλότερο επίπεδο γνώσεων οι οποίες περιλαμβάνουν από την προετοιμασία της κρύας κουζίνας μέχρι και προηγμένες μαγειρικές τεχνικές.

ΤΑΧΥΡΥΘΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Το πρόγραμμα ζαχαροπλαστικής τέχνης για επαγγελματίες, απευθύνεται σε ζαχαροπλάστες που επιθυμούν να εμβαθύνουν και να εκσυγχρονίσουν τις γνώσεις τους σε όλες τις σύγχρονες μεθόδους της ζαχαροπλαστικής τέχνης, προσφέροντας εξειδίκευση στο χώρο της ζαχαροπλαστικής. Μέσω του προγράμματος λαμβάνετε την απαραίτητη προετοιμασία για την αντιμετώπιση της πρόκλησης και της ικανοποίησης των πολυάριθμων επαγγελματικών αναγκών του τομέα της ζαχαροπλαστικής. Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στην ανάπτυξη όχι μόνο των γνώσεων αλλά και της δημιουργικότητας και των δεξιοτήτων, μέσω ενός ολοκληρωμένου προγράμματος.

Πρόγραμμα Housekeeping Manager

Το πρόγραμμα Housekeeping Manager, απευθύνεται σε προϊσταμένους ορόφων, βοηθούς προϊσταμένους ορόφων, το οποίο εστιάζει στην κατάρτιση των συμμετεχόντων μέσω πρακτικών μαθημάτων και περιλαμβάνει τις βασικές θεωρητικές γνώσεις που απαιτούνται ώστε τα στελέχη της επιχείρησης να ανταποκρίνονται στην απαιτούμενη ποιότητα που ορίζεται.

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΣΤΟ HOTEL MANAGEMENT

Το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στο Hotel Management είναι ένα εξειδικευμένο μονοετές πρόγραμμα σπουδών, το οποίο απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου. Μέσω του προγράμματος παρέχονται θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις σε σχέση με την λειτουργία και την διαχείριση τουριστικών μονάδων.

Επίκεντρο του προγράμματος είναι η ανάπτυξη των δεξιοτήτων και των στρατηγικών ικανοτήτων που αποτελούν βασικό συστατικό για την εξέλιξη στον τομέα του τουρισμού και της φιλοξενίας.

Απευθύνεται σε:

  • Επαγγελματίες του τομέα τουρισμού και φιλοξενίας.
  • Αποφοίτους της ειδικότητας «Τουριστικών Μονάδων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας» με 3ετή επαγγελματική εμπειρία.

Προγραμμα μετεκπαιδευσησ κρεοπωλων

Το τμήμα θα λειτουργήσει με το νέο Ακαδημαικό έτος για περισσσότερες πληροφορίες καλέστε στα τηλέφωνα της Σχολής.