Ταξιδέψτε στον κόσμο του κρασιού και των γεύσεων μέσα από ένα διαδραστικό σεμινάριο με τον καταξιωμένο sommelier Βλάση Μανωλιά!
Ενότητες Σεμιναρίου
Ενότητα 1η
Θεωρητική
- Εισαγωγή σεμιναρίου
- Εισαγωγή στην οινολογία και την εστιατοριακή τέχνη
- Τι είναι το κρασί , οινοποιητικές τεχνικές
- Τι μας προσφέρει ο σωστός το συνδυασμός οίνου και φαγητού
- Βασικές τεχνικές παρουσίασης, προώθησης και πωλήσεων
Ενότητα 2η
Πρακτική και θεωρητική
- Άνοιγμα φιάλης, τεχνικές σερβιρίσματος
- Γευσιγνωσία λευκών και ροζέ οίνων
- Συνδυασμός και παιχνίδι γεύσεων
Ενότητα 3η
Πρακτική και θεωρητική
- Γευσιγνωσία ερυθρών οίνων
- Μετάγγιση και food pairing
- Γευσιγνωσία επιδόρπιων οίνων
Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Παρακολούθησης από το πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 της Kappa Studies.
Ημερομηνία Διεξαγωγής Σεμιναρίου: Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου
Ώρα: 17:00 – 21:00
Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2810 361361, εναλλακτικά μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή πατώντας εδώ