ΣΠΟΥΔΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΚΡΕΑΤΟΣ

ΣΠΟΥΔΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΚΡΕΑΤΟΣ

Διάρκεια: 1 εκπαιδευτικό έτος

Από Οκτώβριο έως 15 Μαΐου η θεωρητική εκπαίδευση και από 16 Μαΐου έως 15 Οκτωβρίου πρακτική άσκηση σε μονάδα επεξεργασίας κρέατος
Σπούδασε και εξειδικεύσου στα επαγγέλματα επεξεργασίας κρέατος, κέρδισε μια θέση στις σύγχρονες μονάδες του νησιού μας.

Μαθήματα

  • Ανατομία
  • Διαιτητική
  • Τεχνικές επεξεργασίας κρέατος
  • Εξοπλισμός - Μηχανήματα
  • Τροφογνωσία
  • Πρακτικές ασκήσεις στα σύγχρονα εργαστήρια της σχολής