ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ

2 ΕΤΗ
  • Η φοίτηση είναι διετής στην ειδικότητα της μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής τέχνης και ενός έτους στην τεχνική σερβιρίσματος και μπαρ.
  • Θεωρητική εκπαίδευση: Νοέμβριο έως 15 Μαΐου Πρακτική άσκηση: 16 Μαΐου έως 15 Οκτωβρίου
2 ΕΤΗ
  • Δημιουργούμε διαρκώς τμήματα νέων ειδικοτήτων με σκοπό την κάλυψη, βελτίωση και στελέχωση των περισσότερων εξειδικευμένων θέσεων εργασίας, στον ευρύτερο τουριστικό και ξενοδοχειακό χώρο.
  • Θεωρητική εκπαίδευση: Νοέμβριο έως 15 Μαΐου Πρακτική άσκηση: 16 Μαΐου έως 15 Οκτωβρίου
2 ΕΤΗ
  • Τον πρώτο χρόνο: Food & Beverage Management Τον δεύτερο χρόνο οι σπουδές αφορούν την: Διεύθυνση Υποδοχής ξενοδοχείου-Front Office Management
2 ETH
  • Συνέχισε την μεγάλη παράδοση του τόπου μας, σπούδασε στην μοναδική γαλακτοκομική σχολή της Κρήτης.
  • Θεωρητική εκπαίδευση: Νοέμβριο έως 15 Μαΐου Πρακτική άσκηση: 16 Μαΐου έως 15 Οκτωβρίου
1 ΕΤΟΣ
  • Σπούδασε και εξειδικεύσου στα επαγγέλματα επεξεργασίας κρέατος, κέρδισε μια θέση στις σύγχρονες μονάδες του νησιού μας.
  • Θεωρητική εκπαίδευση: Νοέμβριο έως 15 Μαΐου Πρακτική άσκηση: 16 Μαΐου έως 15 Οκτωβρίου
1 ΕΤΟΣ
  • Παρέχουμε γνώσεις και συμβουλές σε νέους μελισσοκόμους και ανοίγουμε νέους ορίζοντες στους παλαιότερους.
1 ΕΤΟΣ
  • Γίνε ειδικός στο παγωτό στο πρώτο τμήμα παγωτού στην Ελλάδα.