ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ

2 ΕΤΗ
  • Η φοίτηση είναι διετής στην ειδικότητα της μαγειρικής τέχνης.
  • Θεωρητική εκπαίδευση: Από Οκτώβριο Πρακτική άσκηση: 1 Ιουλίου έως 30 Σεπτεμβρίου
2 ΕΤΗ
  • Δημιουργούμε διαρκώς τμήματα νέων ειδικοτήτων με σκοπό την κάλυψη, βελτίωση και στελέχωση των περισσότερων εξειδικευμένων θέσεων εργασίας, στον ευρύτερο τουριστικό και ξενοδοχειακό χώρο.
  • Θεωρητική εκπαίδευση: Από Οκτώβριο Πρακτική άσκηση: 1 Ιουλίου έως 30 Σεπτεμβρίου
2 ΕΤΗ
  • Ο τεχνικός τουριστικών μονάδων και επιχειρήσεων φιλοξενίας γίνεται ένας καταξιωμένος εργαζόμενος, ικανός να χειρίζεται υπεύθυνα και αυτόνομα τα ακόλουθα θέματα: *Υποδοχή των πελατών στο ξενοδοχείο και εκτέλεση των σχετικών εργασιών στην υποδοχή *Εργασίες στους ορόφους και τα δωμάτια του ξενοδοχείου *Προμήθεια και διαχείριση του αποθέματος εμπορευμάτων και του υλικού *Πώληση και σερβίρισμα φαγητών και κρασιών στο Εστιατόριο *Παρασκευή και σερβίρισμα κοκτέιλ και αλκοολούχων ή μη ποτών στο μπαρ.
  • Θεωρητική εκπαίδευση: Από Οκτώβριο Πρακτική άσκηση: 1 Ιουλίου έως 30 Σεπτεμβρίου
2 ETH
  • Συνέχισε την μεγάλη παράδοση του τόπου μας, σπούδασε στην μοναδική γαλακτοκομική σχολή της Κρήτης.
  • Θεωρητική εκπαίδευση: Από Οκτώβριο έως Μάϊο Πρακτική άσκηση: 16 Μαΐου έως 15 Οκτωβρίου
1 ΕΤΟΣ
  • Σπούδασε και εξειδικεύσου στα επαγγέλματα επεξεργασίας κρέατος, κέρδισε μια θέση στις σύγχρονες μονάδες του νησιού μας.
  • Θεωρητική εκπαίδευση: Από Οκτώβριο έως Μάϊο Πρακτική άσκηση: 16 Μαΐου έως 15 Οκτωβρίου
1 ΕΤΟΣ
  • Παρέχουμε γνώσεις και συμβουλές σε νέους μελισσοκόμους και ανοίγουμε νέους ορίζοντες στους παλαιότερους.
1 ΕΤΟΣ
  • Γίνε ειδικός στο παγωτό στο πρώτο τμήμα παγωτού στην Ελλάδα.