ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

20/7/2018

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ΕΦΤΑΣΕ!!!

Σήμερα στις 3μ.μ. η Κλήρωση για τις 3 Υποτροφίες στην εκπομπή «Καλό Μεσημέρι» στο Κρήτη TV

Οι νικητές θα κληθούν τηλεφωνικά μόλις ανακοινωθούν τα ονόματα τους!

17/7/2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα 17/7/2018 στις εγκαταστάσεις του Ι.ΙΕΚ Kappa Studies υπό την παρουσία του δικηγόρου κ. Σφακιανάκη Εμμανουήλ καθώς και του κ. Καλαθάκη Θεόδωρου, έγινε η τοποθέτηση στην κληρωτίδα των δελτίων συμμετοχής για την Κλήρωση των 3 Υποτροφιών. Στην κληρωτίδα τοποθετήθηκαν τα ονόματα των συμμετεχόντων που τήρησαν εξολοκλήρου την προβλεπόμενη διαδικασία:
1. ΥΠΟΒΟΛΗ ΗΛΕΚΡΟΝΙΚΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ
2. ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΙΕΚ KAPPA STUDIES ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ & ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Μετά το τέλος της διαδικασίας η κληρωτίδα σφραγίστηκε και παραδόθηκε στον κ. Σφακιανάκη μέχρι την κλήρωση στις 20/7/2018.

13/7/2018

Σήμερα είχαμε την τιμή και την χαρά να υποδεχτούμε στο ΙΙΕΚ Kappa Studies τον κύριο Harry Glawe Υπουργό Οικονομίας, Εργασία και Υγείας της Δυτικής Πομερανίας και τον κύριο Lothar Großklaus Συντονιστή Δημάρχων ΕΓΣ, Βορειοανατολικής Γερμανίας τους οποίους συνόδευε ο κύριος Δημήτριος Σωπίκης από την Ελληνογερμανική Συνέλευση Νοτίου Ελλάδος. Η συνάντηση τους με τον κύριο Καλαθάκη είχε ως βασικό θέμα την «Διεξαγωγή ενός Ελληνογερμανικού φεστιβάλ Κουζίνας στο Δήμο Στράλζουντ» ενώ παράλληλα τέθηκαν και άλλα ζητήματα για προσεχείς συνεργασίες.